Door Audrey

Kita njupuk liburan sing luar biasa iki karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY, nemokake dalan-dalan sing apik tenan lan warna lan rahasia, lan kabeh barang sing indah sampeyan mung kesandhung yen sampeyan bakal ilang ing dalan-dalan cilik lan duwe kamera sing setya.

Aku mung seneng nembak iki, iku sing pertama diunduh saka kamera lan langsung menyang LR ngekspor, warna, sudut, bayangan, lawang cilik.

Iku mung pas, lan Audrey nggawe sampurna. Artis sing nggumunake, matur nuwun kanggo inspirasi!

POTD 20181203 | Photo by Mercedes Alvarez


GAMBAR TARI

Girl Girl Balon Banksy

Balon Bocah Eric Bank Ward | San Francisco Kita nggawe video kanggo Jerman

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu

Ottamthullal

Ottamthullal Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing diarani

Donya Virtual

World Virtual Pengunjung Galeri Saatchi London nggunakake kacathet kasunyatan virtual kanggo njelajah kuno

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan narik kawigaten kanthi ajaib lan

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo break cathetan donya Guinness kanggo naga paling dawa

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl saka kewan segara sing ana ing bukune Silent Kingdom: A

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain voli pantai katon

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pamburu Pamburu" lan asale saka seniman Italia Federico

Nangis Kaca

Tangis Kaca Nggolek kaya film isih, foto sing dipotong iki nuduhake kapentingan Man Ray

Kabeh Duwe Kaendahan

Kabeh duwe kaendahan ... nanging ora kabeh wong bisa ndeleng. Graffiti | Ing Melbourne | Australia

Lampu Malam

Lampu wengi Wong seneng wengi ing kutha ing Tokyo. Njupuk foto iki

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papane manungsa

Dis-Assemblage

Dis-Assemblage Damián Ortega's Cosmic Thing, 2002 tanpa keraguan salah sawijining sing paling misuwur




tagged , , .