Plattenbau

Plattenbau (Jerman) minangka konstruksi omah sing umum ing GDR (Timur-Jerman).

Diwenehi unsur produksi massa, cepet, bangunan digawe kabeh padha.

Ora akeh sing bisa ditindakake supaya katon luwih apik nanging seni tembok.

POTD 20181205 | Photo dening Roman Kraft


GAMBAR TARI




tagged , , .

Deleng LAGI ...