Plattenbau

Plattenbau (Jerman) minangka konstruksi omah sing umum ing GDR (Timur-Jerman).

Diwenehi unsur produksi massa, cepet, bangunan digawe kabeh padha.

Ora akeh sing bisa ditindakake supaya katon luwih apik nanging seni tembok.

Photo dening Roman Kraft


GAMBAR DINA IKI

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikuncip ing asap saka liar kaya Washington State, puncak serrated lor

Art Lukisan nggo pangowahan ngowahi pakaryan paksa 19 taun shutterstock seniman

Makarya Kolaborasi

Pakaryan Kolaborasi "Shutterstock (2015)" dening Paul Stephenson, "Nggawe kolaborasi", Stephenson ngowahi urip sing isih ana dening seniman abad kaping 19,

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyembah bintang saka

dog in pengering rambut salon pink in Bangkok

Puphum Posh sing Diutus ing Bangkok

Puri Posh sing Diutus ing obsesi asu purwa Bangkok Bangkok dadi prioritas kabutuhan kewan sing wis diresiki.

seni jalanan wong loro nganggo topeng

Penyayang-jaman Pandemi

Pencinta Jaman Pandemik ing saindenging jagad, seniman jalanan wis nggunakake pakaryan kanggo nggambarake kasunyatan sing anyar

kembang api bledosan kembang api ing ngarep omah China China Kinerja Gelombang Sembilan Elegy: Ledakan Acara pertunjukan kanthi stasiun Cai Guo-Qiang Power

Pedhot Floral

Floral explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji saka Elegy: Ledakan Acara nampilake a

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese

Benteng kuno salju salju ing Uzbekistan kanthi warna sing luwih peteng

Kebangkitan Jalan Sutra

Kebangkitan Jalan Sutra Miturut siji legenda abad kaping-11, Ark of Bukhara minangka kubu kuno sing dibangun

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu sawetara

wektu

Fotografi wayahe Wayah wektu dening Asif Aman, motret kawinan. POTD 20181231 | Fotografi dening GAMBAR Asif Aman

Montain Morning

Mountain Morning Tukang foto nyipta kamera ing sisih ndhuwur Gunung Daisen ing Prefektur Tottori, Jepang. Photographer Takashi

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran dening Dan Flavin

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore Genre musik sing dikenal minangka "rock punk" minangka unik kanggo kualitas visual

pesawat udhara pesawat sing ditetepake ing bandara ing Jerman

Globalisasi Ground

Globalisasi Ground njupuk menyang langit, fotografer udara - Tom Hegen - nggunakake titik vantase dheweke kanggo nyathet




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , .