Lawang Ajaib Loro

Luis Alfonso Orellana

Aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso ing ngendi sampeyan bisa ndeleng akeh Street Art.

Iku papan sing apik kanggo mlaku-mlaku lan njelajah amarga ana gambar mural sing apik banget lan apik.

Aku rampung ing gang cilik ing ngendi saben lawang dicet nanging sing ana ing mripat iki, warna-warna kasebut ndadekake aku dadi kaya tanah gaib ana ing mburi lawang.

POTD 20181208 | Fotografi dening Luis Alfonso Orellana


GAMBAR TARI

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing klasik

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS.

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iku fitur kerjane

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe kanthi resmi ing Inggris lan

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan didhasarake ing New York

Citadel Sunset

Citadel Sunset Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif kasebut

Antarane Garis

Antarane Lines Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing

Donya Virtual

World Virtual Pengunjung Galeri Saatchi London nggunakake kacathet kasunyatan virtual kanggo njelajah kuno

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt

Montain Morning

Mountain Morning Tukang foto nyipta kamera ing sisih ndhuwur Gunung Daisen ing Tottori

Art minangka Lanskap

Art minangka Landskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing crita babagan katresnan

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Oak Forest, 1810 nggambarake

Lampu Malam

Lampu wengi Wong seneng wengi ing kutha ing Tokyo. Njupuk foto iki




tagged .