Brexit

Lukisan tembok iki dening seniman Banksy ing Dover (UK) nuduhake sawijining buruh, sing nyipta bintang saka gendera EU nalika ngadhepi Brexit.

Paling anyar, Perdana Menteri Theresa May nyoba ngganggu konsesi anyar ing Brexit menyang Uni Eropa.

POTD 20181218 | Fotografi dening Gareth Fuller


GAMBAR TARI

Penari Masked

Penari Masked Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake

Girl Girl Balon Banksy

Balon Bocah Eric Bank Ward | San Francisco Kita nggawe video kanggo Jerman

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu

struktur

Struktur Salah sawijining karya kain paling penting yaiku Suh yaiku judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

Ice Fisher

Ice Fisher Aleksey Kondratyev seri fotografi 2017 Ice Fishers minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt

Memori Kayu

Anggur Kayu Kayu, kelompok klompok bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), yaiku

Pedhot Floral

Flora explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji

Sarapan ing Lindy

Sarapan ing Lindy dening Christopher Tamas Kovacs. "Gambar pirang-pirang gambar seni sing apik dijupuk ing Manhattan,"

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih

Dis-Assemblage

Dis-Assemblage Damián Ortega's Cosmic Thing, 2002 tanpa keraguan salah sawijining sing paling misuwur

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek, Frank Gehry, dadi

Web Pengetahuan

Web Katrangan Katrangan yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota yaiku Crossing (2018) kanggo 2018

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nampilake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki nyambungake Hong




tagged , , .