Kalihan Bumi

David Tycho | Kanada

Loro seniman sing nyinaoni karya seni pribumi Kanada, Norval Morrisseau, ing Galeri Seni Ontario, ing Toronto.

POTD 20181222 | Fotografi dening David Tycho


GAMBAR TARI

67 Taun

67 Taun Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah

Lukisan Patung

Lukisan Sculptural David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan eksterior,

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig dianakake

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain voli pantai katon

Art Uncorked

Art Uncorked: instalasi sing dicet tangan nganggo botol sampanye 200 dening seniman kontemporer sing adhedhasar London basis Haut de

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake

Sarapan ing Lindy

Sarapan ing Lindy dening Christopher Tamas Kovacs. "Gambar pirang-pirang gambar seni sing apik dijupuk ing Manhattan,"

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe kanthi resmi ing Inggris lan

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih

Nangis getih

Nangis Getih Sajrone roto-dina nganti "Dina Pangeling-eling" ing Seaham, Inggris, sejarah kasebut

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt

Penari Masked

Penari Masked Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif kasebut




tagged , .