wektu

Fotografi selang wektu dening Asif Aman, acara moto kiriman.

POTD 20181231 | Fotografi dening Asif Aman


GAMBAR TARI

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl saka kewan segara sing ana ing bukune Silent Kingdom: A

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iku fitur kerjane

Werna Autumn

Colour Autumn: Wana ing Düzce, Turki kanthi kabeh warna ing plato sajrone

Web Pengetahuan

Web Katrangan Katrangan yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota yaiku Crossing (2018) kanggo 2018

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing lagi hammered

John Lennon

John Lennon Nick Fewings | Bedminster | Bristol | Inggris Saben taun, dalan paling apik

Iki Omah

Iki Omah Tereska narik omah. Bocah enom sing jenenge Tereska nggambar

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201

Mercusuar

Seniman omah Finlandia Pekka Niittyvirta lan Timo Aho wis nggawe "Garis (57 ° 59 ′ N, 7 °

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih

Antarane Garis

Antarane Lines Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing

Art minangka Lanskap

Art minangka Landskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo

Venice Italia

Venice Italy The Italian artist Lorenzo Quinn Building Bridges, a sculptural installation showing six pairs

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso ing ngendi sampeyan




tagged , .