Gotcha

Loro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur.

POTD 20190102 | Fotografi dening Matthew Henry


GAMBAR TARI

Ottamthullal

Ottamthullal Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing diarani

Ice Fisher

Ice Fisher Aleksey Kondratyev seri fotografi 2017 Ice Fishers minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan didhasarake ing New York

Girl Girl Balon Banksy

Balon Bocah Eric Bank Ward | San Francisco Kita nggawe video kanggo Jerman

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Moss nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing wiwitan

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni persepsi sing nggambarake sampah India

Pesenan Luck sing Apik

Pesona apik Zinkowang sing nggambarake Artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium Emas ing Linyi (China), menyang

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin;

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing klasik

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif kasebut

Nangis getih

Nangis Getih Sajrone roto-dina nganti "Dina Pangeling-eling" ing Seaham, Inggris, sejarah kasebut

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing luar biasa karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY,

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikirim ing asap saka liar kaya Washington State, ing serrated kasebut




tagged , .