travel

Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Ukiran baja gleaming ing tlatah banyu sing apik ing Reykjavik sing padha karo kapal dawa Viking yaiku 'Solfar' utawa 'Sun Voyager.'

Tandha landmark digawe dening pemahat Islandia Jon Gunnar Arnason.

Nyalahake umum yen Sun Voyager minangka kapal Viking. Bisa dingerteni manawa wisatawan akeh mikir nalika ngumbara ing Islandia, tanah sagas. Nanging, kudu ditekan manawa iki dudu tujuan sing asli.

Minangka prau impen lan srengenge ing srengenge. Intrinsically, ngemot ing jero dhewe janji kanggo wilayah sing ora ditemokake, impen ngarep, kemajuan lan kabebasan.

Akeh warga setempat seneng mlaku-mlaku ing pinggir segara lan nggumunake telenging teluk karo mt. Esja ing latar.

Sun Voyager uga dadi daya tarik turis. Nawakake kesempatan foto sing paling apik, utamane nalika srengenge wis surup.

Ing 1986 asosiasi distrik sisih kulon kutha mbiayai kompetisi kanggo patung ruangan, kanggo ngrayakake ulang tahun taun 200 ing Reykjavik. Sun Voyager minangka potongan sing menang.

Fotografi dening Roan Lavery


GAMBAR TARI

Art kanggo Damai

Art kanggo Damai Menara Damai Damai iku minangka pengeling-eling digawe saka seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikuncip ing asap saka liar kaya Washington State, puncak serrated lor

Ottamthullal

Ottamthullal Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing disebut "Ottamthullal" ing taunan

Penari Masked

Penari Masked Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake ing biara, nggawa

Bayi

Bayi Bagéyan saka Giger Bar ing Gruyere, Swiss lan saka Museum Giger tembok bayi iki

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan papan sing didhasarake ing New York pisanan

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge "Casa Tomada," karya

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iki dilengkapi karya cahya lan ramalan

Kissing Taun Anyar

New Year's Kisses New Year's Eve ing Sepatu Kuda Intan ing New York, tanggal 31 Desember 1941.

Absolut Meh Acoustic

Peminat Akustik Absolut surak sajrone KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019 ing California. Photographema Emma McIntyre

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing apik banget karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY, nemokake dalan-dalan sing apik tenan

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nuduhake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki ngubungake Hong Kong lan Macau. Iku

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse, Prancis, ora kanggo




dikirim ing Gambar Dina lan diwenehi , .