travel

Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Ukiran baja gleaming ing tlatah banyu sing apik ing Reykjavik sing padha karo kapal dawa Viking yaiku 'Solfar' utawa 'Sun Voyager.'

Tandha landmark digawe dening pemahat Islandia Jon Gunnar Arnason.

Nyalahake umum yen Sun Voyager minangka kapal Viking. Bisa dingerteni manawa wisatawan akeh mikir nalika ngumbara ing Islandia, tanah sagas. Nanging, kudu ditekan manawa iki dudu tujuan sing asli.

Minangka prau impen lan srengenge ing srengenge. Intrinsically, ngemot ing jero dhewe janji kanggo wilayah sing ora ditemokake, impen ngarep, kemajuan lan kabebasan.

Akeh warga setempat seneng mlaku-mlaku ing pinggir segara lan nggumunake telenging teluk karo mt. Esja ing latar.

Sun Voyager uga dadi daya tarik turis. Nawakake kesempatan foto sing paling apik, utamane nalika srengenge wis surup.

Ing 1986 asosiasi distrik sisih kulon kutha mbiayai kompetisi kanggo patung ruangan, kanggo ngrayakake ulang tahun taun 200 ing Reykjavik. Sun Voyager minangka potongan sing menang.

Fotografi dening Roan Lavery


GAMBAR DINA IKI

gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Impian ing Donya Nyata Ing seri foto, Invasivo, fotografer Samm Escobar Solano campuran fotografi nganggo digital stark

Energi Tegangan Energi Marina Abramović Ulay gandhewo lan gambar seni gambar seni 1980 penyayang

tension

Tension Rest Energy minangka video kinerja 4 menit dawa sing digawe ing 1980 dening seniman Marina Abramović lan Ulay.

Pa Respect

Paid Ngabari walikota London, Sadiq Khan, ngormati dheweke ing Peringatan marang wong-wong Yahudi sing dipateni ing Eropa

67 Taun

67 Taun Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah sing diduweni 54 taun

John Lennon

John Lennon Nick Fewings | Bedminster | Bristol | Inggris Saben taun, seniman jalanan paling apik ing saindenging daerah

Bangunan pameran seni Venice Biennale kreteg patung Lorenzo Quinn instalasi kanal banyu saluran tangan sing terus nyabrang banyu

Venice Italia

Venice Italia Artis Italia Lorenzo Quinn Building Bridges, instalasi arca sing nuduhake enem pasangan tangan arching nggawe

Pantai Sydney sajrone jam emas dibanjiri pelayan lan pesiar pantai

Ngrampungake Mentalitas Surf

Nanggepi Utilitas Muncul Surf Sawise ditutup limang minggu, Pantai Bondi ing Sydney wis mbukak maneh kanggo para perenang lan para peluncur.

Pop Budaya Pulsar

Pop Budaya Pulsar Tutup album sing wis dadi budaya populer, desain Peter Seville kanggo Divisi Bungah 1979

patung paus sing digawe saka pelanggaran plastik ing kanal ing belgia

Paus Sisa Sampah Plastik ing Bruges

Paus Sisa Sampah Plastik ing Bruges Sajrone 2018 Bruges Triennial, komisaris festival Jason Klimoski lan Lesley Chang saka

Dis-Assemblage Volkswagen Beetle diluncurake digantungake bagean penangguhan eksplosif Damián Ortega Cosmic Thing

Dis-Assemblage

Dis-Assemblage's Cosmic Thing Damián Ortega, 2002 tanpa keraguan salah sawijining karya sing paling misuwur, ing pundi dheweke

Girl Girl Balon Banksy

Balon Bocah Eric Bank Ward | San Francisco Kita nggawe video kanggo perusahaan wiwitan Jerman sing diarani Hackerbay

Pasar Natal Frankfurt Perayaan Jerman Cahaya ngiringan akeh alun-alun kutha ing alun-alun

Pahargyan Natal

Perayaan Natal Jerman sing misuwur amarga pasar Natal, kaya ing Frankfurt. Saben taun wong kumpul dadi siji

Sarapan ing Lindy

Sarapan ing Lindy dening Christopher Tamas Kovacs. "Gambar pirang-pirang gambar seni sing ditampilake ing Manhattan," tulis fotografer, sing

Bangunan neon kanthi suntingan nembak ing Tokyo ing wayah wengi.

Neon Future

Neon Future Fresh ing pemandangan fotografi, Stefano Gardel wis nggawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi perspektif sing unik.

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , .