travel

Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Ukiran baja gleaming ing tlatah banyu sing apik ing Reykjavik sing padha karo kapal dawa Viking yaiku 'Solfar' utawa 'Sun Voyager.'

Tandha landmark digawe dening pemahat Islandia Jon Gunnar Arnason.

Nyalahake umum yen Sun Voyager minangka kapal Viking. Bisa dingerteni manawa wisatawan akeh mikir nalika ngumbara ing Islandia, tanah sagas. Nanging, kudu ditekan manawa iki dudu tujuan sing asli.

Minangka prau impen lan srengenge ing srengenge. Intrinsically, ngemot ing jero dhewe janji kanggo wilayah sing ora ditemokake, impen ngarep, kemajuan lan kabebasan.

Akeh warga setempat seneng mlaku-mlaku ing pinggir segara lan nggumunake telenging teluk karo mt. Esja ing latar.

Sun Voyager uga dadi daya tarik turis. Nawakake kesempatan foto sing paling apik, utamane nalika srengenge wis surup.

Ing 1986 asosiasi distrik sisih kulon kutha mbiayai kompetisi kanggo patung ruangan, kanggo ngrayakake ulang tahun taun 200 ing Reykjavik. Sun Voyager minangka potongan sing menang.

Photography by Roan Lavery


GAMBAR TARI

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. POTD 20190102 | Fotografi dening

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain voli pantai katon

Web Pengetahuan

Web Katrangan Katrangan yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota yaiku Crossing (2018) kanggo 2018

Mercusuar

Seniman omah Finlandia Pekka Niittyvirta lan Timo Aho wis nggawe "Garis (57 ° 59 ′ N, 7 °

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge

Cardi B

Cardi B ... ... tekan 2019 Met Gala ing Metropolitan Museum of

Penari Masked

Penari Masked Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake

Pedhot Floral

Flora explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing luar biasa karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY,

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iku fitur kerjane

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto seniman Ramyond Pettibon sing wani, cerah

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso ing ngendi sampeyan

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Oak Forest, 1810 nggambarake

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo break cathetan donya Guinness kanggo naga paling dawa




tagged , .