Wander, njelajah, nemokake ing salah siji jagad tanpa wates

teamLab Borderless minangka klompok karya seni sing mbentuk siji jagad tanpa wates. Artworks obah saka ruangan, komunikasi karo karya, pangaribawa, lan kadhangkala sesambungan karo saben liyane tanpa wates.

Nyemprotake awak ing seni tanpa wates ing jagad meter persegi kanthi kompleks, telung dimensi 10,000.

Wander, njelajah kanthi niat, nemokake, lan nggawe donya anyar karo wong liya.

Donya tanpa wates

Wong ngerti lan ngerteni jagad liwat awake dhewe, kanthi bebas lan nggawe sambungan lan hubungan karo wong liya.

Akibate awak duwe wektu dhewe-dhewe. Ing pikiran, wates antarane pikirane beda-beda dadi mburine, nyebabake pengaruh lan kadang-kadang sesambungan.

DIGITAL ART MUSEUM

Odaiba Palette Town, 1-3-8 Aomi, Koto-ku

Tokyo | Jepang





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , .