Sunrise Swiss

Ing Swiss sisih lor, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue.

Photographer Christian Gehrig ngayahi rana kabuka sak detik 13 ing srengenge kanggo nggawe kesan gerakan.

POTD 20181115 | Fotografi dening Christian Gehrig


GAMBAR TARI

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore Genre musik sing dikenal minangka "rock punk" minangka unik kanggo kualitas visual

Digunakake ing Werna

Bungkus ing warna Katharina Grosse minangka seniman Jerman, sing karyane nggunakake arsitektur, patung lan lukisan.

Ice City

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, sawijining kutha ing North East China, sing saben taun dadi suwene rong wulan

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikuncip ing asap saka liar kaya Washington State, puncak serrated lor

Sembah marang para Dewa

Nyembah Dewa-dewa Wong sing ngliwati tembok kanthi warna berwarna ing kutha Indiaabad. Ing

Applied nglukis

Disalin Artis Artis Ketebalan | Ing Minggu Fesyen China, Hu Sheguang nampilake koleksi kanggo musim semi sing bakal teka.

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse, Prancis, ora kanggo

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto teknik lukisan kanthi cerah lan cerdas Ramyond Pettibon.

Kalihan Bumi

Rong Kanca David Tycho | Kanada Loro seniman budding sing nyinaoni karya seniman pribumi Kanada, Norval Morrisseau, ing

Mitos lan Legenda

Mitos lan Legenda Medellin, Kolombia | Persembahan ing parade Mitos lan Legenda, Photographer Joaquín Sarmiento

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu sawetara

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek Frank Gehry beroperasi minangka perawatan rawat pasien lan

Antarane Garis

Antarane Lines Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing Spanyol. Flysch gantian tipis

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah

Dis-Assemblage

Dis-Assemblage's Cosmic Thing Damián Ortega, 2002 tanpa keraguan salah sawijining karya sing paling misuwur, ing pundi dheweke




dikirim ing Gambar Dina lan diwenehi , , .