Kurang luwih

Pengunjung ndeleng pamasangan dening seniman Jepang Tatsuo Miyajima kanthi judhul "Pati Pati" minangka bagean saka pameran "Minimalisme: Ruang, Ringan, Objek" ing Galeri Nasional ing Singapura.

Pameran fitur liwat 150 kerja sing ana hubungane karo sejarah lan warisan gerakan seni "Minimalisme" lan mlaku wiwit tanggal 16, 2018 nganti April 14, 2019.

POTD 20181129 | Fotografi Suhaimi Abdullah


GAMBAR TARI

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih Urip ing ngarep

Patung Manungsa

Arca Manungsa seni Inggris, Millie Brown, dadi patung manungsa amarga cat warna-warna diwutahake ing sirahe

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing lukisan klasik menyang foto

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt am Main; Jerman liwat

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iki dilengkapi karya cahya lan ramalan

Antarane Garis

Antarane Lines Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing Spanyol. Flysch gantian tipis

Raksasa

The Buta Marionette raksasa iki yaiku tumitah perusahaan téater Prancis Royal de Luxe.

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius

Pedhot Floral

Floral explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji saka Elegy: Ledakan Acara nampilake a

Ice Fisher

Ice Fishers Aleksey Kondratyev's 2017 fotografi seri F F Ice minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift sing digunakake dening nelayan Kazakh

Mercusuar

Seniman Mercusawan Finland Pekka Niittyvirta lan Timo Aho wis nggawe "Garis (57 ° 59 ′ N, 7 ° 16 ′ W)", sawijining prescient,

Lampu Malam

Lampu wengi Wong seneng wengi ing kutha ing Tokyo. Njupuk foto iki tegese njupuk risiko,

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake kanggo ngurutake jutaan

Pesenan Luck sing Apik

Pesona apik sing nduwe artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium emas ing Linyi (China), kanggo nyambut taun ngarep




dikirim ing Gambar Dina lan diwenehi , .