SINGAPURA | terus

National Gallery Singapura

KANGGO

OUTBOUND minangka inisiatif anyar sing ngetrenake papan transisi lan mlebu utama ing Galeri liwat sawetara komisi kriya unik, sing dikembangake kanthi kolaborasi karo seniman utama ing saindenging jagad.

Diwiwiti ing 2018, musim pelantikan bakal nampilake komisi saka seniman kalebu Jane Lee (Singapura), Gary Carsley (Australia), Jeremy Chu (Singapura), Maria Taniguchi (Filipina), lan Yee I-Lann (Malaysia), lan liya-liyane.

Saben komisi bakal ditampilake paling ora telung taun, sing dadi landmark seni sing nuntun pengunjung liwat perangan liya sing biasa nalika nampilake fitur arsitektur Galeri.

OUTBOUND nggambarake pertimbangan ulang ruang transisi minangka situs kanggo refleksi kritis, pertemuan sing migunani, penasaran lan playful.

Ngganti spasi dadi platform sing ngasilake interpretasi lan narasi anyar babagan Galeri lan wilayah kasebut, nutul ing dialog babagan ngrancang lan nyegerake hubungan antara seniman, musium lan pamirsa.





Tags: