HAMBURG | terus

Galeri Seni Sosial

Walk & Dhiskusi pribadi

Kita seneng banget ngumumake pameran permanen Galeri Seni Media ing ruangan acara ing hotel desain 25jam ing Hamburg Hafencity.

Kapan sampeyan ing Hamburg lan seneng ndeleng seni online ing jagad nyata, hubungi wong liya kanggo ndeleng pribadi.

Yen sampeyan ana siji, loro, telu utawa akeh wong, aku nampa sampeyan ing wilayah pelabuhan sing apik ing Hamburg lan kurator ing wong sing mlaku-mlaku & ngobrol karo galeri - gratis.

Kajaba kanggo nglewati seni gratis karo kurator, kita bisa ngatur rasa nyenengake sampeyan sadurunge utawa sawise kunjungan galeri ing salah sawijining restoran ing hotel 25hours sing aman, uga dadi pengalaman sing apik.

Pesenan prasaja kanthi ngirim email karo tanggal, wektu lan ukuran sing dibutuhake.





tagged , , , .