Gambar Amazing | Sony World Photography Awards 2019

Gambar Fitur: Gerak Kategori | Winner kompetisi 2019 Open

Christy Lee Rogers

saka AS, kanggo gambar Harmony. Sadhih menang $ 5,000 (USD).


Philippe Sarfati

France

arsitektur

'Panasan panas'


Pan Jianhua

China Daratan

budaya

'Shadow Puppetry'


Lace Tracey

Inggris

Donya Alam & Kewan

'Gannets Underwater'


Gage Hal

Amerika Serikat

landscape

'Stumps, Alder Lake, Nisqually River, Washington'


Martin Stranka

Czech Republic

Creative

'Pemimpi lan Pahlawan'


Rachel Yee Laam Lai

Hong Kong SAR

Isih urip

'Peony lan Godhong'


Carole Pariat

France

Gambar Street

'Bukak Tandai Udhara: Nalika bakal mungkasi?'


Richard Ansett

Inggris

Potret

'Grayson Perry - Lair'


Nicolas Boyer

France

Travel

'Wanita nganggo gaun penganten'

Penjualan sing Shook World Art

GAMPANG GAMPANG: Richard Pangeran (B. 1949) | Tanpa Gelar (Koboi) | print ektacolor | 47 5 / 8 x 71 3 / 8

AI Digawe Artwork Dijual kanggo $ 432,000 - 40 Times Christie's estimasi

Gambar Fitur: Timoti A. Clary | Gambar Getty | "Edmond de Belamy" didol ing Christie ing




tagged , .