HONG KONG

Galeri Hanart TZ

Galeri Hanart TZ wis dadi perintis kanggo njelajah peta budaya Cina luwih saka 30, lan wis makili lan makarya karo pirang-pirang seniman sing saiki misuwur kanthi internasional.

Galeri dibukak ing November ing 1983 kanthi misi ngenalake seni kontemporer Cina anyar ing wilayah Asia lan internasional.

Galeri enggal dadi sembrani kanggo seniman seni China sing luwih gedhe lan berkembang saka Mainland China, Taiwan lan Hong Kong uga diaspora internasional.

Kayane Galeri wis dadi link pinunjul karo jagad seni internasional; Peranane ing pameran landmark, kayata The Stars 10 Year (1989) lan China Art Art-1989 (1993, dikunjungi nganti 1998), lan Power of the Word (1999, dikunjungi nganti 2002) apik banget.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN