Bebungah Yayasan Fotografi Deutsche Börse 2019

Fitur: Susan Meiselas. Pendhudhuk nonton pantulan ing tilas markas militer Irak ing sanjabane Sulaymaniyah, Irak Lor, 1991

Artis sing duwe dhaptar 2019 sing ringkes: Laia Abril, Susan Meiselas, Arwed Messmer lan Mark Ruwedel nliti babagan macem-macem lan inovatif praktik fotografi, sing loro ngrayakake pangembangan medium nalika nantang wates.

Mark Ruwedel

kanggo Pameran Artis lan Masyarakat
16 Februari - 16 Desember 2018
ing Tate Modern, London


Susan Meiselas

kanggo Mediasi pameran
Jeu de Paume, Paris
6 Februari - 30 Mei 2018


Arwed Messmer

kanggo pameran
RAF - Ora Ana Bukti / Kein Beweis
ZEPHYR | Raum für Fotografie
Mannheim, 9 September - 5 November 2017


Laia Abril

kanggo publikasi On Aborsi
Dewi Lewis Publishing
November 2017


taxi Driver

Enomoto foto festival ing wilayah lor Jepang, ujar manawa dheweke menehi wawasan babagan Kredit urip lokal: Issui Enomoto Kanggo luwih saka sepuluh taun, Issui

Artis Robot Pisanan ing donya

Yen sampeyan wutah, angel mbedakake manawa Ai-Da pancen manungsa utawa robot. Kanthi fitur rai rinci lan sistem lengen robotik,




dikirim ing Buzz lan diwenehi , .