Bebungah Yayasan Fotografi Deutsche Börse 2019

Fitur: Susan Meiselas. Pendhudhuk nonton pantulan ing tilas markas militer Irak ing sanjabane Sulaymaniyah, Irak Lor, 1991

Artis sing duwe dhaptar 2019 sing ringkes: Laia Abril, Susan Meiselas, Arwed Messmer lan Mark Ruwedel nliti babagan macem-macem lan inovatif praktik fotografi, sing loro ngrayakake pangembangan medium nalika nantang wates.

Mark Ruwedel

kanggo Pameran Artis lan Masyarakat
16 Februari - 16 Desember 2018
ing Tate Modern, London


Susan Meiselas

kanggo Mediasi pameran
Jeu de Paume, Paris
6 Februari - 30 Mei 2018


Arwed Messmer

kanggo pameran
RAF - Ora Ana Bukti / Kein Beweis
ZEPHYR | Raum für Fotografie
Mannheim, 9 September - 5 November 2017


Laia Abril

kanggo publikasi On Aborsi
Dewi Lewis Publishing
November 2017


Saka Seni Propaganda nganti Realisme sinis | Refleksi saka China Kontemporer

Yue Minjun | Angkatan Bersenjata, 2009 | Gambar liwat Weng Saka Seni Propaganda nganti sinis

Pira regane Skateboard?

Ing adol seni kontemporer Bonhams, para penyayang skateboard lan kolektor seni uga duwe




tagged , .