LIVERPOOL

TATE

Gagasan Depot & Liyane

Gagasan Depot yaiku tampilan anyar sing wis dikelarasake karo guru sekolah utama ing saindenging kutha.

Temokake karya-karya utama saka koleksi Tate dening seniman kalebu Anya Gallaccio, Salvador Dalíand Chris Ofili.

Intine kanggo tampilan iki minangka kapercayan yen seni nduwe pengaruh sing penting ing urip saben dina lan kepinteran intelektual.

Liwat seni, kita bisa sinau babagan anyar - babagan sejarah, jagad lan papan sing ana ing kono.

Karya bakal ditrapake dadi sekolah utama lan milih sing anyar saka toko seni.

Tampilan kasebut wis dikembangake bareng karo proyek riset bareng karo Fakultas Pendidikan Edge Hill, sing fokus kanggo ngembangake program 'sekolah ing omah'.

Tampilan seni kriya sing dinamis sing dipilih kanggo bocah sekolah rendah yen bisa disenengi dening kabeh wong.

TATE LIVERPOOL

Royal Albert Dock Liverpool
Liverpool L3 4BB




dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN