Proud

Wong joget munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Franklin D Roosevelt Four Freedoms Park ing New York sajrone wulan Pride.

POTD 20190628 | Fotografi dening Johannes Eisele


GAMBAR TARI

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pamburu Pamburu" lan asale saka seniman Italia Federico

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig dianakake

Lampu Malam

Lampu wengi Wong seneng wengi ing kutha ing Tokyo. Njupuk foto iki

Lukisan Patung

Lukisan Sculptural David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan eksterior,

Iki Omah

Iki Omah Tereska narik omah. Bocah enom sing jenenge Tereska nggambar

Memori Kayu

Anggur Kayu Kayu, kelompok klompok bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), yaiku

Web Pengetahuan

Web Katrangan Katrangan yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota yaiku Crossing (2018) kanggo 2018

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201

Sembah marang para Dewa

Nyembah Dewa-dewa Wong lanang ngliwati tembok kanthi warna-warni ing India

Sarapan ing Lindy

Sarapan ing Lindy dening Christopher Tamas Kovacs. "Gambar pirang-pirang gambar seni sing apik dijupuk ing Manhattan,"

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain voli pantai katon

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif kasebut

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan narik kawigaten kanthi ajaib lan

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo break cathetan donya Guinness kanggo naga paling dawa

Werna Autumn

Colour Autumn: Wana ing Düzce, Turki kanthi kabeh warna ing plato sajrone




tagged , , , .