MUNGKUT | Museum Kraton | 4D Art - Apa iku? Kèndêl ingsun | terus

Campuran teknologi lan sejarah Cina kuna, Museum Istana Beijing nggawa lukisan abad 12 Sadawane Kali Sajrone Festival Qingming kanggo urip ing render 4D karya Cina Klasik iki.

Rendering 4D gulung dawa 5.3 meter iki dituju kanggo nawakake pengunjung museum kanthi jendela menyang saben dinane ing sadawaning Kali Bian ing dalan-dalan Bianjing, ibukutha dinasti Song Utara, amarga dituduhake ing potongan terkenal Zhang Zeduan.

Museum Istana mitra bareng karo TV TV kanggo nyawiji, "Urip Sadawane Kali Bian ing Festival Padhang Murni - Pameran Art Interaktif Teknologi Tinggi."

Pameran kasebut njupuk taun 2 lan 40 yuta yuan kanggo dipasang sadurunge pungkasane dibukak ing 2018.

Wang Xiaodong, presiden Phoenix Digital Technology, ujar, "panjaluk para pengunjung dadi luwih canggih ing jaman digital saiki."

Para pengunjung sing ngowahi iki menehi inspirasi kanggo pameran sing inovatif iki.

Acara kasebut dhewe dipecah dadi pirang-pirang bagean, kabeh aspek saka lukisan beda.

Sawijining bagean pertunjukan kasebut nggawa urip ing warung kuna ing ngendi aktor nganggep pengunjung musium amarga para pelanggan bakal diobati sewengi taun kepungkur.

Bagean liyane pameran kalebu gulung digital berorientasi tutul, saéngga pengunjung ngupayakake bagean ing lukisan kasebut lan entuk apresiasi luwih lengkap babagan rincian menit kasebut.

Bagean pameran sing paling nyenengake, numpak prau virtual limang menit, ngidini para pengunjung entuk pandangan boater ing Kali Bian.

Recliner gerakan menehi pengunjung ndeleng akses menyang layar bunder 10 meter, menehi khayalan manawa para pamirsa nyepaki balai bobbing, wit wilow, lan vendor touting.

Perspektif berbasis kali iki kalebu kemampuan pameran kanggo ngempen pengunjung kanthi lengkap ing lukisan lawas abad iki.

Wangsulan ing ngarep teknologi seni 4D, Wang ujar, "kita bakal njelajah babagan carane menehi warisan Cina liyane nggunakake teknologi canggih kayata kasunyatan sing saya tambah.

Budaya digital Digitalising Cina minangka pambangunan strategis [tujuan] kanggo Teknologi Digital Digital. "

* sebagean sumber @ www.scmp.com


Pira regane Skateboard?

Ing adol seni kontemporer Bonhams, para penyayang skateboard lan kolektor seni uga duwe

Artis Robot Pisanan ing donya

Yen sampeyan wutah, angel mbedakake apa Ai-Da pancen manungsa utawa




tagged , , , .