Festival musik Glastonbury Banksy Stormzy Inggris rapper stab-bukti vest union jack dicucat aktivisisme protes kekerasan rasisme nusup uk

Banksy Jelajahi Fesyen kanthi Pesen

Apa bisa uga ngasilake kerjasama ing antarane loro wong sing misuwur ing Eropa?

Stormzy, rapper lan penyanyi Inggris, lan artis-artis sing misuwur ing dalan Banksy, teka bebarengan kanggo nggawe pratelan politik sing wani ing Glastonbury taun iki.

Bansky ngrancang bukti stab, rompi dicet Union Jack sing diutus Stormzy nalika headlining ing festival terkenal Inggris.

Banksy ngaku tanggung jawab kanggo rompi ing Instagram, nulis,

"Aku nggawe rompi lan pamikiran bukti khusus - sing bisa nganggo iki? Stormzy ing Glastonbury. ”

Pilihan rasukan kasebut nggawa bobot tartamtu ing Inggris, amarga ngrusak pembunuhan wis tekan nomer rekaman.

Festival musik Glastonbury Banksy Stormzy Inggris rapper stab-bukti vest union jack dicucat aktivisisme protes kekerasan rasisme nusup uk

Sawise matine stok Jaden Moodie sing umur 14 ing wulan Januari, diskusi babagan tindak kriminal lan piso wis dadi topik obrolan.

Festival musik Glastonbury Banksy Stormzy Inggris rapper stab-bukti vest union jack dicucat aktivisisme protes kekerasan rasisme nusup uk

Afua Hirsch, panulis kanggo The Guardian, nyatakake,

"Ing wektu iki, yen negara kasengsem ing kesejahteraan kulawarga ireng, aku ora yakin bakal aktif ngusir bapak-bapak ireng sing wis ana ing negara kasebut wiwit cilik lan dadi aktif kanggo bocah cilik kanthi stabil, loro- wong tuwane. "

Loro-lorone Stormzy lan Banksy ora asing karo aktivisme politik, kanthi sejarah ngomong babagan bekas masalah Inggris. Mangkono, kemitraan iki ing Glastonbury - festival sing dikenal kanggo akar aktivis - kasedhiya panggung sing sampurna sing perlu kanggo ngirim pesen iki.

* sebagian sumber @ www.garage.vice.com





dikirim ing Buzz.

Deleng LAGI ...

LOG-IN