Kain Bir: Kanvas Anyar sing Kaget

Minangka panyuwunan bir kerajinan mundhak ing saindenging jagad, bir golek pencari desain sing bakal mbedakake saka pesainge.

Seni label kerajinan bir, sektor desain ing ngendi kolaborasi antarane seniman lan perusahaan bir sing nggayuh kekreatan kreatifitas anyar.

Wujud saka desain label sing bisa dadi siji minangka karya seni kanggo desain sing nemtokake estetika merek, hubungan antara bir lan seni ndadekake bir bisa dadi lengan rekaman modern.

Iki 7 desain favorit kita:


1

Artis: Sophie De Vere

Bir: Whiplash

2

Artis: David Lynch

Bir: Mikkeller

3

Artis: Karl Grandin

Bir: Omnipollo

4

Artis: James Yeo

Bir: Gergasi Tangan Sing kiwa

5

Artis: Mike Van Hall

Bir: Artisanal Stillwater

6

Artis: Clay Hickson

Bir: Marzbrewing

7

Artis: Jamie Tam

Bir: Pembuatan busa

* sebagian sumber @ www.medium.com


SHANGHAI | Minhang | Museum Seni Ink

Museum Seni Baolong didhukung dening kolektor Xu Jiankang. Musium Shanghai dadi banter ing pungkasan

Bebungah Yayasan Fotografi Deutsche Börse 2019

Fitur: Susan Meiselas. Pendhudhuk nonton pantulan ing tilas markas militer Irak ing sanjabane Sulaymaniyah, Northern