ilustrasi seni dek skateboard Bonhams alternatif seni adol artwork streetwear brand Agung

Pira regane Skateboard?

Ing adol seni kontemporer Bonhams, para penyayang skateboard lan kolektor seni padha uga duwe kesempatan kanggo tawaran ing skateboard 131 sing pungkasan adol luwih saka $ 150,000 awal musim panas iki.

Diprodhuksi saka brand streetwear, dek didol bebarengan menyang bidder tunggal bareng karo 90 lukisan kontemporer liyane.

Gelar pungkasane minangka potongan gros paling dhuwur ing lelang, kanthi nggambarake alternatif alternatif babagan apa sing bisa dianggep kriya.

Sawetara seniman kontemporer paling misuwur ing dunya - Gilbert & George, Nan Goldin, lan Mike Kelley kanggo menehi jeneng sawetara - kolaborasi ing potongan-potongan sing ditampilake ing koleksi iki.

Desain kasebut kalebu saka ikon budaya pop, kayata Bruce Lee lan The Cat in the Hat, kanggo karya kontroversial sing misuwur saka seniman seni sing misuwur.

Contone Chapman Brothers ', kayata loro gambar sing paling misuwur - McCheesus lan Brothers Grimace - ditampilake ing koleksi kasebut.

ilustrasi seni dek skateboard Bonhams kriya alternatif kontes seni kontemporer

Gambar saka Cindy Sherman, judhul Untitled #181 lan Untitled #175, uga katon katon.

ilustrasi seni dek skateboard Bonhams kriya alternatif kontes seni kontemporer

Diadegake ing 1994 dening James Jebbia, Supreme wiwit dadi papan skateboard lan toko sandhangan sing berkembang dadi merek global saiki.

James Jebbia ujar manawa dheweke pengin toko supaya luwih mirip galeri seni tinimbang toko, nggawe produk inspirasi sing nduwe tujuan paling utama kanggo ngumpul.

Dadi, kolaborasi dek iki karo seniman kontemporer sing misuwur ora bakal kaget kanggo merek Agung.

Supreme ora mung produsen skateboard sing wis kolaborasi karo para seniman lan ahli skateboard kanggo ngrancang dek.

Skateroom, perusahaan sing berbasis Belgia, adol dek edisi winates saka seniman terkenal lan kerja sama karo yayasan Andy Warhol lan Keith Haring.

* sebagian sumber @ www.fobes.com


Pakaryan Artis Paling Artis 10 sing Dijual ing Lelang

Waca galeri lukisan sing larang ing donya. 1 15 November 2017 Salvador Mundi, Leonardo da Vinci didol $ 400 yuta kanthi rega Christie ($ 450.3 juta,

Lukisan Watercolor China Karyawan Perawatan Kesehatan Dokter Perawat Pahlawan Covid-19 Pahlawan

Pahlawan Watercolor: Lukisan sing nggambarake Pertempuran Menentang COVID-19

"Ora preduli mbebayani, Ana klompok wong, Tanpa imbuhan, Ora ngitung urip lan mati, Ngadeg tegak. Garis pertama para pejuang




dikirim ing Buzz lan diwenehi .