LOS ANGELES

MOCA

Koleksi permanen

Nggawe karya landmark seni pasca perang, favorit pengunjung sing wis suwe, lan akuisisi anyar, pengayaan Pilihan iki saka Koleksi permanen nampilake ambane lan ambane karya seni saka pameran kesuwur MOCA saka obyek 7,000.

Pameran sing ditampilake ing MOCA Grand Avenue nampilake macem-macem media lan nyedhiyakake juxtapositions sing kaget lan novel, kanthi klompok adhedhasar tema, gaya, metode, wektu, utawa instalasi ukuran gedhe dening seniman individu.

Pamasangan koleksi jero MOCA sing anyar lan terus berkembang iki ngajak pamirsa kanggo nganggep babagan retellings babagan sejarah seni, uga njelajah cara para seniman nanggapi acara sejarah lan politik anyar.

Pilihan saka Koleksi permanen kalebu karya dening tokoh sejarah kayata John Chamberlain, Dan Flavin, Franz Kline, Lee Krasner, Joan Miro, Claes Oldenburg, Robert Rauschenberg, lan Mark Rothko.





tagged , , , , .