MOSCOW | Museum Seni Modern Moskow | Koleksi permanen

Museum Seni Modern Moskow musataken ing seni abad 20 lan 21st. Dina iki, musiyum kasebut nduwe papan 5 ing saindenging kutha Moskow lan duwe peran penting ing adegan seni Moskow.

Koleksi permanen museum kasebut makili avant-garde.

Mayoritas seniman sing dituduhake yaiku Rusia, nanging seniman liyane sing misuwur ditampilake kalebu Pablo Picasso, Giorgio De Chirico, lan Salvador Dalí.

Akeh potongan ing koleksi sing wis dipikolehi ing luar negeri, mulane wis digawa bali menyang Rusia lan kontribusi warisan budaya Rusia.

Sebagian besar koleksi permanen yaiku seni Conformist saka 1960s-1980s, nalika semana, nentang ideologi Soviet resmi.

Saliyane potongan sejarah, Museum nyengkuyung pangembangan seni anyar lan karya seniman kontemporer saiki.





tagged , , , .