Pop Budaya Pulsar

Tutup album sing wis dadi budaya populer, desain Peter Seville kanggo album debut 1979 Joy Division Kesenengan sing ora dingerteni yaiku gambar musik musik sing luwih dikenal.

POTD 20190705 | Album dening Joy Divisi | Sampul dening Peter Seville


GAMBAR DINA IKI

seni jalanan wong loro nganggo topeng

Penyayang-jaman Pandemi

Pencinta Jaman Pandemik ing saindenging jagad, seniman jalanan wis nggunakake pakaryan kanggo nggambarake kasunyatan sing anyar

Bangunan neon kanthi suntingan nembak ing Tokyo ing wayah wengi.

Neon Future

Neon Future Fresh ing pemandangan fotografi, Stefano Gardel wis nggawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi perspektif sing unik.

Diplo DJing ing ruang tamu nglawan latar mburi ijo

Diplo Terus Pesta

Diplo Nglindhungi Partai Going Via ing Instagram, Youtube, lan Twitch, DJ sing dikenal internasional, Diplo, musik live-streaming nganti ewu

Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Bidang gambar tanpa wates Drone wiwit miwiti nggambarake bidang fotografi, sing nggawe seniman nggawe lan njupuk

Ottamthullal

Ottamthullal Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing disebut "Ottamthullal" ing taunan

Lukisan minyak Caspar David Friedrich Abbey Ing Oak Horror Romantis tokoh sing nggawa suasana coffin medeni wit-witan sing mati

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Forest, 1810 nggambarake klompok tokoh sing nggawa

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing apik banget karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY, nemokake dalan-dalan sing apik tenan

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Foto ireng lan putih bocah ing iklim salju

Sèket Lima Pangkat ing ngisor Zero

Sèket Puluh Gelar Ing ngisor iki Zero Kanggo luwih saka enem puluh taun, World Press Photo Foundation wis ngganti narasi visual

Sembah marang para Dewa

Nyembah Dewa-dewa Wong sing ngliwati tembok kanthi warna berwarna ing kutha Indiaabad. Ing

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu sawetara

Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan

Nyenengake Gol - Juara Copa

Nyenengake Gol Ing final saka Copa Libertadores, para penggemar tim bal-balan Flamengo ing Brazil dadi bungah

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Nganggo Siap Sajrone minggu fashion Paris ing taun iki, Yves Saint Laurent nampilake koleksi musim gugur / musim dingin wanita ing musim sayah 2020-21.

Natal Natal

Pengunjung Natal Natal mlaku-mlaku nganggo obyek bercahya sajrone acara Taman Natal ing taman botani ing Berlin, Jerman.




dikirim ing Gambar Dina Iki.

Deleng LAGI ...

LOG-IN