cahya

Ora judhul (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68.

POTD 20190706 | Ukiran dening Dan Flavin


GAMBAR TARI

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Oak Forest, 1810 nggambarake

Natal Natal

Pengunjung Natal Natal mlaku-mlaku nganggo obyek bercahya sajrone acara Natal Taman Natal

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse,

Citadel Sunset

Citadel Sunset Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201

Ottamthullal

Ottamthullal Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing diarani

Sembah marang para Dewa

Nyembah Dewa-dewa Wong lanang ngliwati tembok kanthi warna-warni ing India

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin;

Kalihan Bumi

Rong Kanca David Tycho | Kanada Loro seniman budding sing nyinaoni karya pribumi Kanada

Tafsiran Modern

Tafsiran Modern Sawijining pemahat saka Marcus Golter nuduhake pati minangka fotografer selfie

wektu

Fotografi wayahe Wayah wektu dening Asif Aman, acara pemotretan kiriman. POTD 20181231 | Fotografi

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe banget nganggo tangan lawas sing kerut

Bayi

Bayi Bagéyan saka Giger Bar ing Gruyere, Swiss lan saka Museum Giger




tagged .