Kumelun City

Jerry Hsu nggunakake fotografi kanggo napsirake lingkungan alami lan asring mundhak amarga dheweke kepengin ndeleng.

Apa wae sing kedadeyan ing pemandangan iki "City Smoke" Jerry ora ngandhani;

dheweke ninggalake interpretasi kasebut menyang panampil.

POTD 20190709 | Fotografi dening Jerry Hsu


GAMBAR TARI

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig dianakake

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Moss nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing wiwitan

Pesenan Luck sing Apik

Pesona apik Zinkowang sing nggambarake Artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium Emas ing Linyi (China), menyang

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu

67 Taun

67 Taun Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek, Frank Gehry, dadi

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake

Girl Girl Balon Banksy

Balon Bocah Eric Bank Ward | San Francisco Kita nggawe video kanggo Jerman

Cardi B

Cardi B ... ... tekan 2019 Met Gala ing Metropolitan Museum of

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing klasik

Plattenbau

Plattenbau

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iku fitur kerjane

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe banget nganggo tangan lawas sing kerut




tagged .