gelombang Surf biru gelombang nggambar teknik ngeruk Untitled (The setengah Half ...), 2013 Raymond Pettibon
lukisan gelombang biru kanthi papan surfing

Wave

Tanpa Gelar (Setengah Dhuwur ...), 2013 minangka conto kanggo lukisan teknik pintar kanthi cerak lan cerdas Ramyond Pettibon.

Pettibon malah nggunakake alat non konvensional kanggo nggayuh gayane, kalebu sikat mascara kanggo nggayuh hashmarks sing unik.

POTD 20190711 | Nggambar dening Raymond Pettibon


GAMBAR DINA IKI

patung seni cat seni manungsa nutupi wanita warna-warna warna wanita sing nyiram Millie Brown Celeland Bodies

Patung Manungsa

Arca Manungsa seni Inggris, Millie Brown, dadi patung manungsa amarga cat warna-warna diwutahake ing sirahe

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran dening Dan Flavin

Pesenan Luck sing Apik

Pesona apik sing nduwe artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium emas ing Linyi (China), kanggo nyambut taun ngarep

Richard Mosse ngilangi teknologi film inframerah militer nggambarake instalasi magenta layung abang lavender fotografi Pegunungan Demokratik Kongo

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Mosse nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing Perang Dunia II dadi

wanita dicelup nalika nari tango karo kancane

Milonga Piandel

Milonga Piandel Karla Gachet dikenal kanggo proyek foto dheweke sing nggawe dokumentasi urip ing Amerika Latin.

John Lennon

John Lennon Nick Fewings | Bedminster | Bristol | Inggris Saben taun, seniman jalanan paling apik ing saindenging daerah

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyembah bintang saka

Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan

Nyenengake Gol - Juara Copa

Nyenengake Gol Ing final saka Copa Libertadores, para penggemar tim bal-balan Flamengo ing Brazil dadi bungah

Energi Tegangan Energi Marina Abramović Ulay gandhewo lan gambar seni gambar seni 1980 penyayang

tension

Tension Rest Energy minangka video kinerja 4 menit dawa sing digawe ing 1980 dening seniman Marina Abramović lan Ulay.

Kumelun City

Kumelun City

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain bola tampil pantai katon mabur liwat udhara

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201 GAMBAR TARI

Lukisan cengkorak Bansky ditampilake kanthi latar mburi peteng

Karya Puncak: Entuk Bansky-ed

Karya Shredded: Entuk Banksy-ed Tanggal 5 Oktober 2018, stencil dicet kanthi cat 2006, "Girl With Balloon," didol kanggo

Cardi B 2019 Met Gala Metropolitan Museum of Art Dress maroon bulu kanthi sepur dawa

Cardi B

Cardi B ... ... rawuh kanggo Gala Met 2019 ing Metropolitan Museum of Art. POTD 20191207 |

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse, Prancis, ora kanggo




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi .