Wave

Tanpa Gelar (Setengah Dhuwur ...), 2013 minangka conto kanggo lukisan teknik pintar kanthi cerak lan cerdas Ramyond Pettibon.

Pettibon malah nggunakake alat non konvensional kanggo nggayuh gayane, kalebu sikat mascara kanggo nggayuh hashmarks sing unik.

POTD 20190711 | Nggambar dening Raymond Pettibon


GAMBAR TARI




tagged .