Seram Romantik

Lukisan minyak minyak Caspar David Friedrich Ing alas Oak, 1810 nggambarake sekumpulan tokoh sing nggawa keranda menyang biara lawas. Narasi visual saka manungsa sing ilang iki dianggep nggambarake wektu. Crita babagan transcendensi jiwa.

POTD 20190710 | Lukisan dening Caspar David Friedrich


GAMBAR TARI

67 Taun

67 Taun Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing luar biasa karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY,

Sarapan ing Lindy

Sarapan ing Lindy dening Christopher Tamas Kovacs. "Gambar pirang-pirang gambar seni sing apik dijupuk ing Manhattan,"

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo break cathetan donya Guinness kanggo naga paling dawa

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan didhasarake ing New York

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe kanthi resmi ing Inggris lan

Web Pengetahuan

Web Katrangan Katrangan yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota yaiku Crossing (2018) kanggo 2018

Citadel Sunset

Citadel Sunset Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif kasebut

wektu

Fotografi wayahe Wayah wektu dening Asif Aman, acara pemotretan kiriman. POTD 20181231 | Fotografi

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore Genre musik sing dikenal minangka "rock punk" pancen unik

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt

Applied nglukis

Disalin Artis Artis Ketebalan | Ing Minggu Fesyen China, Hu Sheguang nampilake koleksi

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto seniman Ramyond Pettibon sing wani, cerah




tagged .