kembang api bledosan kembang api ing ngarep omah China China Kinerja Gelombang Sembilan Elegy: Ledakan Acara pertunjukan kanthi stasiun Cai Guo-Qiang Power
kembang api bledosan kembang api ing ngarep omah China China Kinerja Gelombang Sembilan Elegy: Ledakan Acara pertunjukan kanthi stasiun Cai Guo-Qiang Power

Pedhot Floral

Potongan introduksi saka artis Cai Guo-Qiang Gelombang sanga kinerja, elegy, bab siji saka Elegy: Acara bledosan nampilake pirang-pirang jeblugan warna-warni sing nglukis pinggir banyu Power Station Art ing Shanghai, China ing 2014.

POTD 20190714 | Kinerja dening Cai Guo-Qiang


GAMBAR DINA IKI

Manhattan Piandel

Manhattan Magic "Manhattanhenge" kedadeyan kaping pirang-pirang ing taun, nalika srengenge langsung mlebu ing antarane bangunan kasebut. "Iku a

Payung Kuning Kuning Teju Ranch Kidul California paripolah dalan Christo Jeanne-Claude 1984 80an

Payung

Umbrellas: Proyek dening duo seni lingkungan Christo lan Jeanne-Claude antara taun 1984 lan 1991.

film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore Genre musik sing dikenal minangka "rock punk" minangka unik kanggo kualitas visual

Plattenbau

Plattenbau

skateboarder Tony Hawk ing tanjakan ing ndhuwur akeh

Umur Cukup Mung Nomer: Tony Hawk ing 50 taun

Umur mung Nomer: Tony Hawk ing 50 Tony Hawk bisa uga dadi tokoh paling apik ing skateboard.

Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing The World World Congress People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia

kekuwatan muter radikal Valie Export penindasan wanita ekstrem sing ditindhes lanang

Power Play

Power Play Valie Export, yaiku seniman Austria sing misuwur kanthi foto lan pagelaran radikal babagan awak wanita

Street lukisan lukisan gambar gambar superimposing lapisan modern modern

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing lukisan klasik menyang foto

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig ngayahi rana terbuka kanggo

Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget

Proyek Cuaca

Projek Cuaca London, Inggris | Pemasangan ing London Tate Modern ing taun 2003, ing Hall Turbine sing misuwur.

Gelas Manis Kaca Ray sinematik fotografi ireng lan putih mannequin mripat mascara-dilapisi bulu mata sedih

Nangis Kaca

Tangis Kaca Nggolek kaya film isih, foto sing dipotong iki nampilake minat Man Ray ing narasi sinematik.

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo ngilangi cathetan jagad Guinness kanggo prau naga sing paling dawa sajrone ana acara

Festivalaka Hadaka Matsuri Naked Man Candi Sayaiji Okayama Jepang akeh wong sing padhet

Festival Wong Naked

Festival Manungsa Naked Okayama, Jepang | Saben taun meh 10,000 wong melu Hadaka Matsuri, utawa Wong Naked

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain bola tampil pantai katon mabur liwat udhara




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , .