Pedhot Floral

Potongan introduksi saka artis Cai Guo-Qiang Gelombang sanga kinerja, elegy, bab siji saka Elegy: Acara bledosan nampilake pirang-pirang jeblugan warna-warni sing nglukis pinggir banyu Power Station Art ing Shanghai, China ing 2014.

POTD 20190714 | Kinerja dening Cai Guo-Qiang


GAMBAR TARI

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt

Art Uncorked

Art Uncorked: instalasi sing dicet tangan nganggo botol sampanye 200 dening seniman kontemporer sing adhedhasar London basis Haut de

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

67 Taun

67 Taun Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah

Nangis Kaca

Tangis Kaca Nggolek kaya film isih, foto sing dipotong iki nuduhake kapentingan Man Ray

Nangis getih

Nangis Getih Sajrone roto-dina nganti "Dina Pangeling-eling" ing Seaham, Inggris, sejarah kasebut

Lukisan Patung

Lukisan Sculptural David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan eksterior,

Iki Omah

Iki Omah Tereska narik omah. Bocah enom sing jenenge Tereska nggambar

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe banget nganggo tangan lawas sing kerut

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing klasik

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Pa Respect

Paid Ngabari walikota London, Sadiq Khan, ngormati ing Pengetan menyang

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni persepsi sing nggambarake sampah India

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papane manungsa

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.




tagged , , .