Memori Kayu

Anggur, klumpukan saka bangku kayu ing njeroning saka Dinasti Qing (1644-1911), minangka bagean saka perabotan sing diuripake maneh Ai Weiwei, ateges ngrancang desain item kanggo fungsine.

POTD 20190715 | Ukiran dening Ai Weiwei


GAMBAR TARI

Pop Budaya Pulsar

Pop Budaya Pulsar Tutup album sing wis dadi budaya populer, desain Peter Seville kanggo Divisi Bungah 1979

Papan Liyane

Liyane Merseyside, UK | Potongan patung digawe ing taun 1997 dening seniman Inggris, Sir Antony Gormley. Dumunung ing Crosby

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing The World World Congress People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia

Art kanggo Damai

Art kanggo Damai Menara Damai Damai iku minangka pengeling-eling digawe saka seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Gerbang Sinakit Gesang

Penyakit Gangguan Graffiti sing Gawe Ganggu Misuwur amarga khayalan dicet sing luar biasa.

Montain Morning

Mountain Morning Tukang foto nyipta kamera ing sisih ndhuwur Gunung Daisen ing Prefektur Tottori, Jepang. Photographer Takashi

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe saka tangane Artisan Karsten Thormaehlen sing gedhe banget.

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain bola tampil pantai katon mabur liwat udhara

Ice Fisher

Ice Fishers Aleksey Kondratyev's 2017 fotografi seri F F Ice minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift sing digunakake dening nelayan Kazakh

Venice Italia

Venice Italia Artis Italia Lorenzo Quinn Building Bridges, instalasi arca sing nuduhake enem pasangan tangan arching nggawe

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. Fotografi dening Matthew Henry

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Taman Kebebasan Franklin D Roosevelt Four New York sajrone

Citadel Sunset

Citadel Sunset Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing Jordan. Prasasti ing




dikirim ing Gambar Dina lan diwenehi .