Lukisan Patung

David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan njaba, permukaan lan struktur, perwakilan lan abstraksi; lan Loop Piandel (2017) minangka conto utama.

Lompat patung saka lukisan ing kanvas, Altmejd ngethok lan nggawe ing ndhuwur kanvas.

POTD 20190718 | Ukiran dening David Altmejd


GAMBAR TARI




tagged .