Loop Piandel 2017 David Altmejd Lukisan Patung ing kanvas
Loop Piandel 2017 David Altmejd Lukisan Patung ing kanvas

Lukisan Patung

David Altmejd nggawe karya sing asring mbedakake antara interior lan njaba, permukaan lan struktur, perwakilan lan abstraksi; lan Loop Piandel (2017) minangka conto utama.

Lompat patung saka lukisan ing kanvas, Altmejd ngethok lan nggawe ing ndhuwur kanvas.

POTD 20190718 | Ukiran dening David Altmejd


GAMBAR DINA IKI

Bangunan pameran seni Venice Biennale kreteg patung Lorenzo Quinn instalasi kanal banyu saluran tangan sing terus nyabrang banyu

Venice Italia

Venice Italia Artis Italia Lorenzo Quinn Building Bridges, instalasi arca sing nuduhake enem pasangan tangan arching nggawe

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. Fotografi dening Matthew Henry

gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Impian ing Donya Nyata Ing seri foto, Invasivo, fotografer Samm Escobar Solano campuran fotografi nganggo digital stark

dune mindhah grup seni pagelaran pagelaran gunung sing kerjane bareng karo Francis Alÿs

Ngalihake Gunung

Ngalihake Gunung ... (utawa ora). Gambar kasebut minangka potongan kinerja dening Francis Alÿs wiwit taun 2002, sing disebut Nalika Iman Bergerak

Pamasangan cluster cluster klompok Casa Tomada Giant Ants Rafael Gomezbarros Saatchi Galeri London Kolombia.

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge "Casa Tomada," karya

instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin; dijenengi "Muzeul de arta

Energi Tegangan Energi Marina Abramović Ulay gandhewo lan gambar seni gambar seni 1980 penyayang

tension

Tension Rest Energy minangka video kinerja 4 menit dawa sing digawe ing 1980 dening seniman Marina Abramović lan Ulay.

Girl Girl Balon Banksy

Balon Bocah Eric Bank Ward | San Francisco Kita nggawe video kanggo perusahaan wiwitan Jerman sing diarani Hackerbay

Kayu bakar gurita kayu musim panas gedhe kanggo festival musim panas

Burning Man

Manungsa ngobong Saben taun kutha sak wentoro munggah saka ara-ara samun ing Amerika Serikat sisih kulon ing Black Rock

Kurang luwih

Kurang Kasedhiya Pengunjung ndeleng pamasangan dening seniman Jepang Tatsuo Miyajima kanthi judhul "Pati Pati" minangka bagean saka

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing apik banget karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY, nemokake dalan-dalan sing apik tenan

Kodok 108

108 Frog Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad kaping-19 kanggo ngatur dheweke ing adegan manungsa saben dinten. Ing

Kewan Segara Refleksi Penyu foto ireng lan putih Kristen Vizl Silent Kingdom: Donya ing ngisor Gelombang

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl ing segara kewan sing ana ing bukune Senyap Karajan: Donya ing Teluk Gelombang

Melting Arsitektur Las Vegas bangunan dekonstruksional Lou Ruvo tengah Frank Gehry

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek Frank Gehry beroperasi minangka perawatan rawat pasien lan




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi .

Deleng LAGI ...

LOG-IN