Romance meneng

L'Atalante (1934) Jean Vigo yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan panganten anyar sing wis nikah, salah paham lan ngrusak hubungan, nalika bulan madu.

Kapten kapal prau sing jenenge L'Atalante omah-omah karo bocah wadon sing ora ngerti apa-apa babagan kutha kasebut, dadi alasan dheweke khususe kutha, utamane Paris. Nalika dheweke tekan Paris mung, dheweke kudu nemoni akeh masalah.

Loro bojo kasebut kelingan kesalahan lan pengin ngrampungake hubungane, yaiku crita sing nyenengake, lucu lan lucu.

Efek banget kanggo direktur film gelombang Prancis anyar, film iki rumangsa seger, romantis, poignan lan mesem.

Vigo wis menehi kekarepan sing meh bisa ditindakake wiwit lara nalika nembak, nanging ora krasa, amarga mikir manawa kurang wektu. Dheweke tilar ing 29 saka tuberkolosis.

POTD 20190719 | Isih saka film dening Jean Vigo


GAMBAR TARI

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain voli pantai katon

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Pop Budaya Pulsar

Pop Budaya Pulsar Tutup album sing wis dadi budaya populer, desain Peter Seville

Antarane Garis

Antarane Lines Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nampilake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki nyambungake Hong

Applied nglukis

Disalin Artis Artis Ketebalan | Ing Minggu Fesyen China, Hu Sheguang nampilake koleksi

Web Pengetahuan

Web Katrangan Katrangan yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota yaiku Crossing (2018) kanggo 2018

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Moss nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing wiwitan

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pamburu Pamburu" lan asale saka seniman Italia Federico

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni persepsi sing nggambarake sampah India

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Taman Kebebasan Franklin D Roosevelt Four

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing klasik

Tafsiran Modern

Tafsiran Modern Sawijining pemahat saka Marcus Golter nuduhake pati minangka fotografer selfie

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel