film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo
film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante (1934) Jean Vigo yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan panganten anyar sing wis nikah, salah paham lan ngrusak hubungan, nalika bulan madu.

Kapten kapal prau sing jenenge L'Atalante omah-omah karo bocah wadon sing ora ngerti apa-apa babagan kutha kasebut, dadi alasan dheweke khususe kutha, utamane Paris. Nalika dheweke tekan Paris mung, dheweke kudu nemoni akeh masalah.

Loro bojo kasebut kelingan kesalahan lan pengin ngrampungake hubungane, yaiku crita sing nyenengake, lucu lan lucu.

Efek banget kanggo direktur film gelombang Prancis anyar, film iki rumangsa seger, romantis, poignan lan mesem.

Vigo wis menehi kekarepan sing meh bisa ditindakake wiwit lara nalika nembak, nanging ora krasa, amarga mikir manawa kurang wektu. Dheweke tilar ing 29 saka tuberkolosis.

POTD 20190719 | Isih saka film dening Jean Vigo


GAMBAR DINA IKI

Foto ireng lan putih bocah ing iklim salju

Sèket Lima Pangkat ing ngisor Zero

Sèket Puluh Gelar Ing ngisor iki Zero Kanggo luwih saka enem puluh taun, World Press Photo Foundation wis ngganti narasi visual

Bangunan pameran seni Venice Biennale kreteg patung Lorenzo Quinn instalasi kanal banyu saluran tangan sing terus nyabrang banyu

Venice Italia

Venice Italia Artis Italia Lorenzo Quinn Building Bridges, instalasi arca sing nuduhake enem pasangan tangan arching nggawe

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS. Iki digawe ing

papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19

Sami-sami Nganggo Topeng

Sami-sami karo Topeng ing Bangkok, Thailand, para Buddha Buddha nganggo perisai rai lan topeng kanggo nglindhungi awake saka koronavirus nalika

Lapangan Tulip ing Holland 2020

Mayuta-yuta Tulip Tanpa Wisatawan

Mayuta-yuta Tulip Tanpa Pariwisata Wisata Kebon Keukenhof Holland isi karo mayuta-yuta tulip saben taun kanggo Tulip

Pamasangan cluster cluster klompok Casa Tomada Giant Ants Rafael Gomezbarros Saatchi Galeri London Kolombia.

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge "Casa Tomada," karya

gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Impian ing Donya Nyata Ing seri foto, Invasivo, fotografer Samm Escobar Solano campuran fotografi nganggo digital stark

John Lennon

John Lennon Nick Fewings | Bedminster | Bristol | Inggris Saben taun, seniman jalanan paling apik ing saindenging daerah

Festivalaka Hadaka Matsuri Naked Man Candi Sayaiji Okayama Jepang akeh wong sing padhet

Festival Wong Naked

Festival Manungsa Naked Okayama, Jepang | Saben taun meh 10,000 wong melu Hadaka Matsuri, utawa Wong Naked

Enggal wengi ambungan ngambung taun 1941 40 fotografi foto tradisi New York

Kissing Taun Anyar

New Year's Kisses New Year's Eve ing Sepatu Kuda Intan ing New York, tanggal 31 Desember 1941.

Dock promenade buta kapal kapal laut saka impian Royal de Luxe Liverpool

Raksasa

The Buta Marionette raksasa iki yaiku tumitah perusahaan téater Prancis Royal de Luxe.

Kayu bakar gurita kayu musim panas gedhe kanggo festival musim panas

Burning Man

Manungsa ngobong Saben taun kutha sak wentoro munggah saka ara-ara samun ing Amerika Serikat sisih kulon ing Black Rock

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing apik banget karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY, nemokake dalan-dalan sing apik tenan

Cardi B 2019 Met Gala Metropolitan Museum of Art Dress maroon bulu kanthi sepur dawa

Cardi B

Cardi B ... ... rawuh kanggo Gala Met 2019 ing Metropolitan Museum of Art. POTD 20191207 |

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese




dikirim ing Gambar Dina Iki.