Web Pengetahuan

Gambar yaiku instalasi spesial situs Chiharu Shiota

Lintasan (2018) kanggo 2018 Melbourne Art Fair.

Chiharu Shiota kondhang kanggo instalasi sing rumit lan gedhe sing njelajah hubungan kompleks ing antarane awak lan pikiran.

Dheweke nggambarake sensasi emosi lan memori sing angel dienggo kanthi tenunan barang-barang sing nyata - sandhangan, buku, alat musik, perabotan, lan malah piano sing disengaja - dadi web sing akeh lan kusut digawe kanthi atusan meter benang alus.

Kanthi njupuk obyek kanthi cara iki, seniman nggawe lingkungan, lingkungan liya sing menehi inspirasi kanggo refleksi babagan kedadeyan sing sadurunge lan semedi babagan impen sing bakal teka.

POTD 20190720 | Instalasi dening Chiharu Shiota


GAMBAR TARI

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Taman Kebebasan Franklin D Roosevelt Four

Mercusuar

Seniman omah Finlandia Pekka Niittyvirta lan Timo Aho wis nggawe "Garis (57 ° 59 ′ N, 7 °

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing lagi hammered

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikirim ing asap saka liar kaya Washington State, ing serrated kasebut

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan narik kawigaten kanthi ajaib lan

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso ing ngendi sampeyan

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran

Nangis Kaca

Tangis Kaca Nggolek kaya film isih, foto sing dipotong iki nuduhake kapentingan Man Ray

Bayi

Bayi Bagéyan saka Giger Bar ing Gruyere, Swiss lan saka Museum Giger

Ottamthullal

Ottamthullal Artis nyadhang latar mburi kanggo nindakake tarian seni India sing diarani

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing luar biasa karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY,

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin;

Art minangka Lanskap

Art minangka Landskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo

Penari Masked

Penari Masked Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake

Nangis getih

Nangis Getih Sajrone roto-dina nganti "Dina Pangeling-eling" ing Seaham, Inggris, sejarah kasebut




tagged .