Tragedi Cai Guo-Qiang gambar seni taxidermy macan ditembak kekerasan nglawan kewan alam
Tragedi Cai Guo-Qiang gambar seni taxidermy macan ditembak kekerasan nglawan kewan alam

Tragedi

Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nylidiki papan kamanungsan ing alam semesta lan tanggung jawab kita ing Bumi.

Dheweke nggambarake kita menyang karyane nganggo basa visual sing njeblug lan estetika nyeri.

Dheweke nyekel sisa agresif manungsa, ngatasi kekerasan tumrap alam lan masa depan sing kolektif.

Dheweke nampilake visi traumatis kasebut kanthi terus-terusan, ngajak kita nggoleki cara kanggo ngrusak siklus sejarah manungsa.

Nalika kita berjuang karo beban wahyu kasebut, kita bisa nemokake pengarepan lan warisan sing dienggo bareng.

Kita ndeleng akeh spesies spesies kita, loro kanggo kemampuan ngrusak lingkungan liwat eksploitasi lan potensial kanggo ngunggahake urip ing Bumi kanthi kreatifitas lan penemuan.

Ukiran dening Cai Guo-Qiang


GAMBAR DINA IKI

67 Taun

67 Taun Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah sing diduweni 54 taun

Kabeh Katresnan Abadi Kanggo Artis Jepang Pumps Yayoi Kusama, kamar pangilon immersive dots titik seni cahya

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.

Werna Autumn

Colour Autumn: alas ing Düzce, Turki kanthi kabeh warna ing plato sajrone musim gugur. POTD 20181103

telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Samba Surreal Sajrone Karnival taun iki ing Rio de Janeiro, anggota sekolah samba Portela nindakake ing Sapucaí

instalasi seni joker provokatif nggantungake taxidermy jaran

Babagan

Jaran Karo Karo jaran sing disikat lan jamban emas, Maurizio Cattelan saestu dadi provokator ing jagad seni.

peminat akeh sing seneng konser nuduhake pamirsa njerit KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019

Absolut Meh Acoustic

Peminat Akustik Absolut surak sajrone KROQ Absolut Meh Acoustic Natal 2019 ing California. Photographema Emma McIntyre

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso sing bisa ndeleng akeh

Iki Omah

Iki Omah Tereska narik omah. Bocah enom sing jenenge Tereska nggambar gambar sing apik banget nalika dijaluk

ing lampu instalasi lampu Chris Fraser sing refracted corak berwarna bayangan warni obscuras

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius

Pertandingan tomat pangan mbuwang festival jalan ing Spanyol dadi podo abang sing nyenengake

Perang Donya

Pangan Perang La Tomatina minangka festival Spanyol sing misuwur lan global, sing dianakake ing kutha Valencia ing Buñol ing

Festivalaka Hadaka Matsuri Naked Man Candi Sayaiji Okayama Jepang akeh wong sing padhet

Festival Wong Naked

Festival Manungsa Naked Okayama, Jepang | Saben taun meh 10,000 wong melu Hadaka Matsuri, utawa Wong Naked

Aleksey Kondratyev 2017 Ice Fishers ndhelikake kali beku Kali Ishim mancing ing North-Central Kazakhstan

Ice Fisher

Ice Fishers Aleksey Kondratyev's 2017 fotografi seri F F Ice minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift sing digunakake dening nelayan Kazakh

gelombang Surf biru gelombang nggambar teknik ngeruk Untitled (The setengah Half ...), 2013 Raymond Pettibon

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto teknik lukisan kanthi cerah lan cerdas Ramyond Pettibon.

Pamasangan seni cahya sing entheng Katedral Salisbury

Lampu Sarum

Lampu Sarum: Pamasangan seni sing entheng lan swara, Sarum Lights, wis dipasang ing Katedral Salisbury minangka bagean saka 800 ing.

Applied nglukis

Disalin Artis Artis Ketebalan | Ing Minggu Fesyen China, Hu Sheguang nampilake koleksi kanggo musim semi sing bakal teka.




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi .

Deleng LAGI ...

LOG-IN