PRAGUE | Oct 23, 2019 - Feb 23, 2020

MANTI MONTANELLI

Legenda Ing Memorium

Proyek Legenda ing Memoriam minangka proyek gabungan saka loro kurator, yaiku Hagai Segev saka Israel lan Dadja Altenburg-Kohl.

Kenangan minangka dhasar pamikiran seni lan pemahaman seni loro sing dipamerake: Cornelie Renz lan Belle Shafir.

Liwat seniman kasebut nyemplungake awake dhewe dadi pengeling-eling pribadi lan nemokake aspek jero babagan urip sing kepungkur ing rong budaya sing kapisah.

Alamat:
Museum Montanelli
Nerudova 250 / 13, 118 01, Malá Strana, Prague
Czech Republic





tagged , , , .