ROME | Museum Nasional 21st Century Arts | Koleksi permanen MAXXI

MAXXI, Museum Nasional 21st Century Arts, minangka institusi nasional Italia sing dikhususake kanggo seni kontemporer.

Koleksi seni MAXXI dumadi ing sekitar karya kontemporer 400 lan terus tuwuh amarga akuisisi, hadiah, sumbangan, lan utangan.

Koleksi kasebut nawakake pamirsa museum minangka ringkesan sing wigati lan seni kontemporer nasional lan internasional.

Bebarengan karo koleksi permanen, MAXXI Arte minangka ruang eksperimen sing nawakake pengalaman budaya interdisipliner sing ora mung seni nanging uga teater, tari, musik, fashion, grafis, film lan pariwara.

Kajaba iku, koleksi fotografi Arsitektur MAXXI dumadi ing sekitar foto seni 1,000.

Minangka media komunikasi, fotografi museum minangka elemen penting ing koleksi arsitektur.





tagged , , , .