Museum Seni Halus Taipei Koleksi permanen video visual kontemporer kontemporer
Museum Seni Halus Taipei Koleksi permanen video visual kontemporer kontemporer

TAIPEI

Museum Seni Halus Taipei

Koleksi permanen

Museum Seni Halus Taipei: Koleksi kembang kontemporer alam kontemporer saiki

Diadegake ing 1983, Museum Seni Halus Taipei yaiku museum pertama sing darmabakti kanggo seni modern lan kontemporer dikenal minangka museum seni resmi Taipei.

Museum Seni Halus Taipei ngupayakake supaya partisipasi lan pangerten babagan seni modern, dikarepake bisa nggawe komunitas kanthi persepsi lan budaya estetis lan apresiasi.

Koleksi Museum kasebut disusun meh saka wakil 5,000 lan potongan kreatif saka seniman lokal lan internasional.

Potongan sudhut kasebut nuduhake karakterisasi Museum kanggo ngirimake sejarah seni Taiwan kanggo para pamirsa.

Koleksi Museum Seni Halus Taipei lan akeh banget kalebu media saka macem-macem keramik lan lukisan.

Potongan token ing koleksi permanen yaiku karya klasik sing minangka tonggak sejarah ing sejarah seni Taiwanese.

Kajaba saka koleksi permanen Museum iki ana pameran sing sauntara, tema sing ngidini ana narasi kanthi interpretasi sejarah anyar.

Pameran sauntara iki ngidini para pamirsa duwe perspektif anyar babagan koleksi permanen, saéngga bisa ngobrol babagan mekanisme lan makna mekanisme sing kabuka.

Museum Seni Halus Taipei Lukisan Lukisan omah omah terusan

Kajaba saka koleksi permanen Museum iki ana pameran sing sauntara, tema sing ngidini ana narasi kanthi interpretasi sejarah anyar.

Pameran sauntara iki ngidini para pamirsa duwe perspektif anyar babagan koleksi permanen, saéngga bisa ngobrol babagan mekanisme lan makna mekanisme sing kabuka.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN