laser show fashion runway pria dior pra-tiba pria robot raksasa patung Tokyo sandhangan modern modernisistik Jepang pengaruh teknologi metallic

TOKYO | Kesenian Fashion Meets | Tampilake Pra-Jupuk 2019 Pria Paling Diop's Dior's

Kim Jones, direktur kreatif Dior Men, duwe panemu manawa aturan kasebut kudu dipateni, utamane nalika nerangake menswear.

Dheweke nindakake visi kasebut nalika dheweke weruh pameran saka seniman Jepang Hajime Sorayama lan langsung ngusulake supaya kolaborasi ing koleksi.

Ngerteni meditasi watesan saka Sorayama sing ditemoni liwat patung hipromotor, erotis fembot, Erot ngerti Sorayama bakal dadi kolaborator sampurna ing koleksi Dior khusus kanggo kemajuan inovatif Jepang ing AI lan robotik.

Budaya lan seni Jepang minangka pengaruh utama ing karya Christian Dior, sing diilhami dening tali obi lan kimonos nalika nggawe sawetara barang tandhingan sing paling apik.

Jones ngupayakake tema iki maju lan kerja bareng karo seniman Jepang sing bisa mbantu nggawe sandhangan lan pertunjukan landasan futuristik kanggo pertunjukan menswear pra-musim pisanan.

laser show mode runway pria dior pra-tiba pria robot raksasa patung Tokyo futuristic Jepang pengaruh teknologi metallic
laser show fashion runway pria dior pra-tiba pria robot raksasa patung Tokyo futuristic pakaian Jepang pengaruh teknologi metallic

Sorayama uga nindakake, ngasilake pertunjukan laser sing nggumunake sing nduwe awak saka perak perak, kalebu robot wanita sing disesuaikan ing pusat, kanggo debut koleksi ing Tokyo tanggal 30, 2018. Acara kasebut modernis lan duwe daya tarik universal.

Potongan busana sing digawe bareng kalebu interpretasi futuristik saka logotype Dior lan nggabungake sawetara cetakan Sorayama saka godhong-godhongan lan flora Jepang.

Barang-barang kasebut nyuwil alangan saka gagasan sadurunge pria.

Koleksi kasebut uga kalebu rasukan sing diobati nganggo teknik metalisasi khusus sing nyampirake ing silts iridescent lan blues logam lan siluet sing diilhami saka waja robot Sorayama.

"Aku ndeleng karya-karya minangka bentuk hiburan lan aku percaya yen wis ditrapake kanggo masarakat kanggo menehi interpretasi minangka seni utawa ora," ujare Sorayama.

Minangka penghargaan kanggo Jones lan Sorayama kanggo kolaborasi lan saperlu ngumpulake seni, busana, lan budaya Jepang.

busana pria jago dior pra-musim gugur Tokyo futuristik sandhangan pangaribawa saka logam

Koleksi lan debut ngrusak aturan menswear nalika ngurmati warisan Christian Dior.

* sebagian sourced @ news.artnet.com


AI Digawe Artwork Dijual kanggo $ 432,000 - 40 Times Christie's estimasi

Gambar Fitur: Timoti A. Clary | Gambar Getty | "Edmond de Belamy" didol ing Christie ing New York City, Kamis. "Edmond de Belamy, saka La

Jean-Paul Gaultier 50 Taun landasan nuduhake desain desain haute couture

Jean-Paul Gaultier

Perancang Prancis Jean-Paul Gaultier, pencipta flamboyant, nuli sujud kanggo menehi tandha 50 taun ing bisnis kasebut. Iconic Cone Bra Madon didol




dikirim ing Buzz lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN