Hauser Wirth Garden Gallery pinggir pulau pusat seni Menorca Spanyol tujuan Galeri Seni Konvensional
Hauser Wirth Garden Gallery pinggir pulau pusat seni Menorca Spanyol tujuan Galeri Seni Konvensional

Galeri Seni Ora Konvensional

Menorca | Ibiza | Aspen

Pengalaman seni anyar nunggu pamirsa seni lan kolektor amarga akeh galeri mbukak toko ing njaba pusat kutha.

Pengalaman anyar bakal dadi sunar, masakan lokal, lan pemandangan sing menarik.

Hauser Wirth Garden Gallery pinggir pulau pusat seni Menorca Spanyol tujuan Galeri Seni Konvensional

Menorca, Spanyol

Hauser & Wirth minangka galeri sing nuduhake gaya iki, nggawe pusat seni ing pesisir Spanyol ing sisih cilik pulo Menorca slate mbukak ing 2020.

Usaha kasebut bakal kalebu balai pameran, taman umum, restoran, lan ruang kanggo program pendidikan.

Proyek kasebut meh padha karo lokasi deso gallery Somerset ing sisih kidul-kulon ing Inggris, ing endi galeri njupuk kebon lan nggawe papan pameran, toko buku, restoran, toko petani, lan lapangan.

Artis lan kolektor padha duwe tanggapan sing apik banget ing lokasi kasebut, kanthi yakin manawa papan sing menarik mbukak cara anyar kanggo ngrasakake lan mikir babagan seni.

Aspen, USA

Marianne Boesky uga wis metu, mbukak galeri ing resort alpine ing Aspen, Colorado.

Dheweke percaya konteks sing seni dideleng pancen penting kanggo pengalaman seni kasebut.

Boesky ngatur pertunjukan sing diarani "Tonic of Wildness," ing lokasi Aspen lan ora percaya yen bakal duwe efek sing padha ing New York lan bisa mutusake mutusake kanggo ngliwati lokasi kasebut.

galeri seni ing njaba pusat kutha tujuan alpine resort Aspen Colorado Marianne Boesky

Madrid's Parra & Romero uga ndeleng mupangat kanggo mbukak papan liya ing lokasi sing ora dikarepke ing pulo Ibiza. Galeri beda banget tinimbang pasangan tradisional ing Madrid.

Kakehan, acara ing Ibiza beda-beda banget saka ing Madrid lan seniman nggawe proyek khusus situs kanthi papan lan papan ing pikiran.

Pulo galeri seni Ibiza Spanyol ing njaba tujuan pusat kutha Parra & Romero Galleria Continua

Ibiza, Spanyol

Gagasan ngedegake dialog karo komunitas lokal minangka prinsip pandhuan kanggo kabeh galeri kasebut, utamane kanggo Galleria Continua.

Akeh lokasi sing ora biasa ing galeri ing kutha-kutha sing ora konvensional, kalebu Havana, Kuba lan San Gimignano, Italia, durung duwe pengaruh kanggo makili seniman gedhe.

"Kita mesthi percaya manawa seni sing apik nduweni kemampuan kanggo narik kawigaten wong ora ana ing ngendi wae," ujare Mario Cristinei, salah sawijining pendiri Galleria Continua.

Mbukak galeri ing papan sing ora umum iki yaiku babagan golek papan ing ngendi seniman bisa melu papan lan kutha, menehi inspirasi kanggo seniman lan pamirso kanggo ndeleng seni kanthi cara anyar.

* sebagian sourced @ news.artnet.com


kembang api seni Cai Guo-Qiang Beijing Olimpiade pambuka upacara kembang pola langit pyroteknik

Seni Api Kembang Api

Ing taun 2008, Cai Guo-Qiang dadi salah sawijining seniman ing saindenging jagad sing duwe luwih saka 35 yuta wong kanthi bebarengan ndeleng karyane sajrone Olimpiade Beijing.

Festival musik Glastonbury Banksy Stormzy Inggris rapper stab-bukti vest union jack dicucat aktivisisme protes kekerasan rasisme nusup uk

Banksy Jelajahi Fesyen kanthi Pesen

Apa bisa uga ngasilake kerjasama ing antarane loro wong sing misuwur ing Eropa? Stormzy, rapper lan penyanyi Inggris, lan artis-artis sing misuwur ing dalan Banksy, teka




dikirim ing Buzz, Pameran lan diwenehi , , , , , , .