Seoul Home Kanazawa Beijing nggantungake struktur kain sutra ijo organ omah tradisional Hanok Do Ho Suh
Seoul Home Kanazawa Beijing nggantungake struktur kain sutra ijo organ omah tradisional Hanok Do Ho Suh

struktur

Salah sawijining karya penting ing Suh yaiku potongan kasebut kanthi judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa Home / Beijing Home" (2012), minangka rekreasi omah sing isih cilik, omah Hanok tradisional sing katon akeh karya.

Digawe saka organza sutra ijo (tinimbang poliester biasa), dirancang kanggo nggantungake overhead, kaya oriental Tardis.

Wedi omah sing dibangun dening bapake, pelukis pengaruh Suh Seok, yaiku salinan siji sing dibangun ing abad 19th minangka bagean saka Istana Changdeokgung, kunjungan kerajaan ing tengah Seoul.

King Sunjo pengin ngalami urip wong biasa, lan duwe omah ulama sing dibangun kanggo sebagian kasebut ing senyawa kasebut, sing dianggep minangka salah sawijining conto seni bina tradisional Korea sing paling apik.

Satus limang puluh taun sawisé, tiron bapak Suh ing kwartal master lan perpustakaan saka omah kraton digawe saka kayu kelas dhuwur sing diselehake saka kompleks iki, kanthi cara dalan dibangun sajrone pendhudhukan Jepang ing upaya sistematis kanggo ngrusak budaya Korea. .

POTD 20190801 | Ukiran dening Do Ho Suh


GAMBAR DINA IKI

buku-buku kawruh web instalasi seni seni kusut lingkungan atmosfer liyane Crossing 2018 Melbourne Art Fair Chiharu Shiota

Web Pengetahuan

Webs of Knowledge Picture yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota, The Crossing (2018) kanggo 2018 Art Artis XNUMX.

Pesenan Luck sing Apik

Pesona apik sing nduwe artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium emas ing Linyi (China), kanggo nyambut taun ngarep

Werna Autumn

Colour Autumn: alas ing Düzce, Turki kanthi kabeh warna ing plato sajrone musim gugur. POTD 20181103

Citadel Sunset

Citadel Sunset Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing Jordan. Prasasti ing

Kabeh Duwe Kaendahan

Kabeh duwe kaendahan ... nanging ora kabeh wong bisa ndeleng. Graffiti | Ing Melbourne | Australia POTD 20181216 | Fotografi

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu sawetara

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS. Iki digawe ing

patung seni cat seni manungsa nutupi wanita warna-warna warna wanita sing nyiram Millie Brown Celeland Bodies

Patung Manungsa

Arca Manungsa seni Inggris, Millie Brown, dadi patung manungsa amarga cat warna-warna diwutahake ing sirahe

Lapisan gambar idaman intelijen Google ing lapisan idaman AI robot

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake kanggo ngurutake jutaan

Pasar Natal Frankfurt Perayaan Jerman Cahaya ngiringan akeh alun-alun kutha ing alun-alun

Pahargyan Natal

Perayaan Natal Jerman sing misuwur amarga pasar Natal, kaya ing Frankfurt. Saben taun wong kumpul dadi siji

ombak nabrak mercusuar County Durham Seaham badai laut segara peringatan cuaca

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Mercusuar Seaham amarga peringatan cuaca tetep ana ing papan

wanita dicelup nalika nari tango karo kancane

Milonga Piandel

Milonga Piandel Karla Gachet dikenal kanggo proyek foto dheweke sing nggawe dokumentasi urip ing Amerika Latin.

wektu

Fotografi wayahe Wayah wektu dening Asif Aman, motret kawinan. POTD 20181231 | Fotografi dening GAMBAR Asif Aman

gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Impian ing Donya Nyata Ing seri foto, Invasivo, fotografer Samm Escobar Solano campuran fotografi nganggo digital stark

Pamasangan seni cahya sing entheng Katedral Salisbury

Lampu Sarum

Lampu Sarum: Pamasangan seni sing entheng lan swara, Sarum Lights, wis dipasang ing Katedral Salisbury minangka bagean saka 800 ing.




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , .