struktur

Salah sawijining karya penting ing Suh yaiku potongan kasebut kanthi judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa Home / Beijing Home" (2012), minangka rekreasi omah sing isih cilik, omah Hanok tradisional sing katon akeh karya.

Digawe saka organza sutra ijo (tinimbang poliester biasa), dirancang kanggo nggantungake overhead, kaya oriental Tardis.

Wedi omah sing dibangun dening bapake, pelukis pengaruh Suh Seok, yaiku salinan siji sing dibangun ing abad 19th minangka bagean saka Istana Changdeokgung, kunjungan kerajaan ing tengah Seoul.

King Sunjo pengin ngalami urip wong biasa, lan duwe omah ulama sing dibangun kanggo sebagian kasebut ing senyawa kasebut, sing dianggep minangka salah sawijining conto seni bina tradisional Korea sing paling apik.

Satus limang puluh taun sawisé, tiron bapak Suh ing kwartal master lan perpustakaan saka omah kraton digawe saka kayu kelas dhuwur sing diselehake saka kompleks iki, kanthi cara dalan dibangun sajrone pendhudhukan Jepang ing upaya sistematis kanggo ngrusak budaya Korea. .

POTD 20190801 | Ukiran dening Do Ho Suh


GAMBAR TARI

Donya Virtual

World Virtual Pengunjung Galeri Saatchi London nggunakake kacathet kasunyatan virtual kanggo njelajah kuno

Cardi B

Cardi B ... ... tekan 2019 Met Gala ing Metropolitan Museum of

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201

Tafsiran Modern

Tafsiran Modern Sawijining pemahat saka Marcus Golter nuduhake pati minangka fotografer selfie

Natal Natal

Pengunjung Natal Natal mlaku-mlaku nganggo obyek bercahya sajrone acara Natal Taman Natal

Art Uncorked

Art Uncorked: instalasi sing dicet tangan nganggo botol sampanye 200 dening seniman kontemporer sing adhedhasar London basis Haut de

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge

John Lennon

John Lennon Nick Fewings | Bedminster | Bristol | Inggris Saben taun, dalan paling apik

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iku fitur kerjane

Ice Fisher

Ice Fisher Aleksey Kondratyev seri fotografi 2017 Ice Fishers minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe banget nganggo tangan lawas sing kerut

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing luar biasa karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY,

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. POTD 20190102 | Fotografi dening

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Oak Forest, 1810 nggambarake

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91




tagged , .