ing lampu instalasi lampu Chris Fraser sing refracted corak berwarna bayangan warni obscuras

Ing Passing

Karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius amarga obah ing arsitektur - pasukan sing kuat sing biasane ora digatekake ing papan.

Struktur situs sing spesifik, ukuran gedhe minangka obscuras kamera sing diowahi, ngasilake canvases ukuran abstrak ukuran dicet nganggo sinar cahya.

Instalasi dening Chris Fraser


GAMBAR DINA IKI

Natal Natal

Pengunjung Natal Natal mlaku-mlaku nganggo obyek bercahya sajrone acara Taman Natal ing taman botani ing Berlin, Jerman.

Seni ilusi gambar graffiti 3D

Gerbang Sinakit Gesang

Penyakit Gangguan Graffiti sing Gawe Ganggu Misuwur amarga khayalan dicet sing luar biasa.

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran dening Dan Flavin

instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

es pemotong esuke cityscape city skyline Harbin China pola geometri pola beku kali

Pemotong es

Pemotong Ais Minangka persiapan kanggo festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok blok gedhe

Kabeh Katresnan Abadi Kanggo Artis Jepang Pumps Yayoi Kusama, kamar pangilon immersive dots titik seni cahya

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.

Pamasangan seni cahya sing entheng Katedral Salisbury

Lampu Sarum

Lampu Sarum: Pamasangan seni sing entheng lan swara, Sarum Lights, wis dipasang ing Katedral Salisbury minangka bagean saka 800 ing.

Lampu Malam

Lampu wengi Wong seneng wengi ing kutha ing Tokyo. Njupuk foto iki tegese njupuk risiko,

Pasar Natal Frankfurt Perayaan Jerman Cahaya ngiringan akeh alun-alun kutha ing alun-alun

Pahargyan Natal

Perayaan Natal Jerman sing misuwur amarga pasar Natal, kaya ing Frankfurt. Saben taun wong kumpul dadi siji

Kodok 108

108 Frog Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad kaping-19 kanggo ngatur dheweke ing adegan manungsa saben dinten. Ing

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

Enggal wengi ambungan ngambung taun 1941 40 fotografi foto tradisi New York

Kissing Taun Anyar

New Year's Kisses New Year's Eve ing Sepatu Kuda Intan ing New York, tanggal 31 Desember 1941.

Sembah marang para Dewa

Nyembah Dewa-dewa Wong sing ngliwati tembok kanthi warna berwarna ing kutha Indiaabad. Ing

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore Genre musik sing dikenal minangka "rock punk" minangka unik kanggo kualitas visual

Street lukisan lukisan gambar gambar superimposing lapisan modern modern

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing lukisan klasik menyang foto




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi .