ing lampu instalasi lampu Chris Fraser sing refracted corak berwarna bayangan warni obscuras

Ing Passing

Karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius amarga obah ing arsitektur - pasukan sing kuat sing biasane ora digatekake ing papan.

Struktur situs sing spesifik, ukuran gedhe minangka obscuras kamera sing diowahi, ngasilake canvases ukuran abstrak ukuran dicet nganggo sinar cahya.

Instalasi dening Chris Fraser


GAMBAR DINA IKI

instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

67 Taun

67 Taun Joan lan Carl lenggah ing ngarep foto kulawarga sing dekorasi omah sing diduweni 54 taun

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse

Foto ireng lan putih bocah ing iklim salju

Sèket Lima Pangkat ing ngisor Zero

Sèket Puluh Gelar Ing ngisor iki Zero Kanggo luwih saka enem puluh taun, World Press Photo Foundation wis ngganti narasi visual

Montain Morning

Mountain Morning Tukang foto nyipta kamera ing sisih ndhuwur Gunung Daisen ing Prefektur Tottori, Jepang. Photographer Takashi

Iki Omah

Iki Omah Tereska narik omah. Bocah enom sing jenenge Tereska nggambar gambar sing apik banget nalika dijaluk

dermaga marenette prasmanan raksasa kapal nuduhake Impian Royal de Luxe Liverpool

Raksasa

The Buta Marionette raksasa iki yaiku tumitah perusahaan téater Prancis Royal de Luxe.

Crita Konco Seni (Senjata Reaching)

"Senjata Reaching" - Wiwitane dina Minggu sawise misa. Aku mlaku mlaku mulih ing wayah awan udan.

Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhake pria Brasil kanthi nyenengake kanthi akeh penonton bal-balan

Nyenengake Tujuan - Juara Copa

Nyenengake Gol Ing final saka Copa Libertadores, para penggemar tim bal-balan Flamengo ing Brazil dadi bungah

patung Anggur klentik saka bangku kayu Qing Dinasti Ai Weiwei perabotan repurposed

Memori Kayu

Gandum Kayu Kayu, kluster saka bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), kalebu bagean Ai Weiwei

Kalihan Bumi

Rong Kanca David Tycho | Kanada Loro seniman budding sing nyinaoni karya seniman pribumi Kanada, Norval Morrisseau, ing

Aleksey Kondratyev 2017 Ice Fishers ndhelikake kali beku Kali Ishim mancing ing North-Central Kazakhstan

Ice Fisher

Seri fotografi Ice Fishers Aleksey Kondratyev ing taun 2017 Ice Fishers minangka panelitian visual papan perlindungan sementara sing digunakake para nelayan Kazakh

Proud

Bangga wong jog munggah langkah-langkah sing dicet pelangi ing Taman Kebebasan Franklin D Roosevelt Four New York sajrone

kaca papan crita film "Parasite"

Sadurunge “Parasit”

Sadurunge "Parasite" Sadurunge Bong Joon-Ho's Parasite minangka film sing diakoni sacara kritis, plot cipta film kasebut mung seri

overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Bustling Ballerinas Gambar 2002 iki nuduhake balerinas enom, umur enem nganti wolung taun, balap liwat lorong Casina




Tags: