Skor Urip kanggo Hardcore

Jenis musik sing dikenal minangka "rock punk" minangka unik kanggo kualitas visual amarga ana ing swarane.

Artis kayata Raymond Pettibon lan Donna Parsons ngasilake apa sing dadi estetika punk: basa visual kraman, frustasi, lan kebebasan saka norma lan harapan masyarakat.

Gambar sing ditampilake yaiku foto Ed Colver sing digunakake kanggo tutupan album ikonik Black Flag "Rusak". Fitur foto nyipta penyanyi Henry Rollins nempelake tangane liwat pangilon.

Efek kasebut digawe kanthi retak pangilon nganggo palu, dene "getih" ing bangkekan Rollins minangka campuran tinta abang lan kopi.

Gambar sing kuat minangka pokok ing sejarah rock punk lan wis dijelasake "apik" ing kaca Artforum. Gambar kasebut nggambarake frustasi sing kasar karo awake dhewe kanthi busana dinamis nanging statis.

Rollins katon minangka doyo pertengahan, nyemprotake tangane menyang pangilon. Ngamuk iki niru karo pagelaran band ing album: cepet, banter, nesu. Nanging mripat Rollins nggambarake bayangan jero. Sing nuduhake mirip materi lirik lagu kasebut. (Kontras iki minangka motif musik musik punk)

POTD 20190803 | Fotografi dening Ed Colver


GAMBAR TARI

Ice Fisher

Ice Fishers Aleksey Kondratyev's 2017 fotografi seri F F Ice minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift sing digunakake dening nelayan Kazakh

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan papan sing didhasarake ing New York pisanan

Patung Manungsa

Arca Manungsa seni Inggris, Millie Brown, dadi patung manungsa amarga cat warna-warna diwutahake ing sirahe

Festival Wong Naked

Festival Manungsa Naked Okayama, Jepang | Saben taun meh 10,000 wong melu Hadaka Matsuri, utawa Wong Naked

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo ngilangi cathetan jagad Guinness kanggo prau naga sing paling dawa sajrone ana acara

Gergasi Ngaso

Nggawe Giant To Artis Prancis Ella lan Pitr, lanskap kutha minangka papan dolanan ing ngendi para raksasa mlaku-mlaku lan papan

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Moss nduwe teknologi film militer sing bubar ditetepake ing Perang Dunia II dadi

Web Pengetahuan

Webs of Knowledge Picture yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota, The Crossing (2018) kanggo 2018 Art Artis XNUMX.

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt am Main; Jerman liwat

Pemotong es

Pemotong Ais Minangka persiapan kanggo festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok blok gedhe

Raksasa

The Buta Marionette raksasa iki yaiku tumitah perusahaan téater Prancis Royal de Luxe.

Ice City

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, sawijining kutha ing North East China, sing saben taun dadi suwene rong wulan

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig ngayahi rana terbuka kanggo

Sarapan ing Lindy

Sarapan ing Lindy dening Christopher Tamas Kovacs. "Gambar pirang-pirang gambar seni sing ditampilake ing Manhattan," tulis fotografer, sing




dikirim ing Gambar Dina.