Street lukisan lukisan gambar gambar superimposing lapisan modern modern

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Artis Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar super-lukisan lukisan klasik menyang foto sing akurat ing Google Street View.

Gambar: St Petersburg - Prospekt Nevsky dening Jembatan Anichkov (1847) dening Ludwig Franz Karl Bohnstedt. Photograph: Halley Docherty

Kolase dening Halley Docherty


GAMBAR DINA IKI

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso sing bisa ndeleng akeh

Tafsiran Modern

Tafsiran Modhèl kaluwihan pemahat Marcus Golter nuduhake pati minangka foto fotografer nganggo ponsel ing

gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Impian ing Donya Nyata Ing seri foto, Invasivo, fotografer Samm Escobar Solano campuran fotografi nganggo digital stark

landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Nganggo Siap Sajrone minggu fashion Paris ing taun iki, Yves Saint Laurent nampilake koleksi musim gugur / musim dingin wanita ing musim sayah 2020-21.

Pamasangan cluster cluster klompok Casa Tomada Giant Ants Rafael Gomezbarros Saatchi Galeri London Kolombia.

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge "Casa Tomada," karya

dune mindhah grup seni pagelaran pagelaran gunung sing kerjane bareng karo Francis Alÿs

Ngalihake Gunung

Ngalihake Gunung ... (utawa ora). Gambar kasebut minangka potongan kinerja dening Francis Alÿs wiwit taun 2002, sing disebut Nalika Iman Bergerak

3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Door Next Door Ing Safari Pantai Myrtle ing South Carolina, Amerika Serikat, Kevin Antle lan staf kerja karo dheweke

gelombang Surf biru gelombang nggambar teknik ngeruk Untitled (The setengah Half ...), 2013 Raymond Pettibon

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto teknik lukisan kanthi cerah lan cerdas Ramyond Pettibon.

Donya Virtual

World Virtual Ing London pengunjung Galeri Saatchi nggunakake kacathet kasunyatan virtual kanggo njelajah alas kuna. POTD 20181230 |

Festivalaka Hadaka Matsuri Naked Man Candi Sayaiji Okayama Jepang akeh wong sing padhet

Festival Wong Naked

Festival Manungsa Naked Okayama, Jepang | Saben taun meh 10,000 wong melu Hadaka Matsuri, utawa Wong Naked

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS. Iki digawe ing

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

kekuwatan muter radikal Valie Export penindasan wanita ekstrem sing ditindhes lanang

Power Play

Power Play Valie Export, yaiku seniman Austria sing misuwur kanthi foto lan pagelaran radikal babagan awak wanita

Werna Autumn

Colour Autumn: alas ing Düzce, Turki kanthi kabeh warna ing plato sajrone musim gugur. POTD 20181103

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nuduhake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki ngubungake Hong Kong lan Macau. Iku




dikirim ing Gambar Dina Iki.

Deleng LAGI ...

LOG-IN