Lapisan gambar idaman intelijen Google ing lapisan idaman AI robot

Impian Robotik

Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake kanggo ngurutake mayuta-yuta gambar, nerjemahake lan ngasilake sing pas sing sampeyan goleki nalika nggawe query nggunakake mesin telusuran.

Sanajan ora ana otak manungsa, jaringan nggunakake lapisan tumpukan Neonon 10-30 lapisan neuron sing digawe kanthi lapisan siji supaya bisa dadi "wangsulan" dening lapisan output pungkasan wis rampung.

Sanajan ora mati, jaringan kayane ngasilake asil sing luwih apik tinimbang apa wae sing sadurunge lan minangka produk, uga bisa "ngimpi."

Impen buatan kasebut ngasilake sawetara gambar sing paling apik kanggo ngomong paling ora, mula ora ana (swara putih) sing ora ana lukisan surrealis. Gambar kasebut minangka salah sawijining render saka Google "ngimpi". Sapa ngomong komputer ora bisa kreatif?

Gambar dening Intelligence Ponggawa Google


GAMBAR DINA IKI




dikirim ing Gambar Dina Iki.