Impian Robotik

Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake kanggo ngurutake mayuta-yuta gambar, nerjemahake lan ngasilake sing pas sing sampeyan goleki nalika nggawe query nggunakake mesin telusuran.

Sanajan ora ana otak manungsa, jaringan nggunakake lapisan tumpukan Neonon 10-30 lapisan neuron sing digawe kanthi lapisan siji supaya bisa dadi "wangsulan" dening lapisan output pungkasan wis rampung.

Sanajan ora mati, jaringan kayane ngasilake asil sing luwih apik tinimbang apa wae sing sadurunge lan minangka produk, uga bisa "ngimpi."

Impen buatan kasebut ngasilake sawetara gambar sing paling apik kanggo ngomong paling ora, mula ora ana (swara putih) sing ora ana lukisan surrealis. Gambar kasebut minangka salah sawijining render saka Google "ngimpi". Sapa ngomong komputer ora bisa kreatif?

POTD 20190818 | Gambar dening Intelligence Ponggawa Google


GAMBAR TARI

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo break cathetan donya Guinness kanggo naga paling dawa

Montain Morning

Mountain Morning Tukang foto nyipta kamera ing sisih ndhuwur Gunung Daisen ing Tottori

Kabeh Duwe Kaendahan

Kabeh duwe kaendahan ... nanging ora kabeh wong bisa ndeleng. Graffiti | Ing Melbourne | Australia

Pesenan Luck sing Apik

Pesona apik Zinkowang sing nggambarake Artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium Emas ing Linyi (China), menyang

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pamburu Pamburu" lan asale saka seniman Italia Federico

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe kanthi resmi ing Inggris lan

John Lennon

John Lennon Nick Fewings | Bedminster | Bristol | Inggris Saben taun, dalan paling apik

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan narik kawigaten kanthi ajaib lan

Sembah marang para Dewa

Nyembah Dewa-dewa Wong lanang ngliwati tembok kanthi warna-warni ing India

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran

Cardi B

Cardi B ... ... tekan 2019 Met Gala ing Metropolitan Museum of

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Venice Italia

Venice Italia Artis Italia Lorenzo Quinn Building Bridges, pamasangan arca sing nuduhake enem pasangan

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS.

struktur

Struktur Salah sawijining karya kain paling penting yaiku Suh yaiku judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa