SEOUL Leeum Samsung Museum Art Art permanen: Pameran galeri keramik lukisan internasional tradisional kontemporer Korea modern

SEOUL | Leeum, Samsung Museum of Art | Koleksi permanen

Leeum, Museum Seni Samsung dibukak ing 2004 lan wis dadi salah sawijining museum sing misuwur ing Korea.

Museum iki nampilake seni tradisional, kontemporer, lan internasional, sing nampilake kaendahan Korea uga makili energi jaman saiki lan nggambarake nilai-nilai sing ana ing saindenging jagad.

SEOUL Leeum Samsung Museum of Art Permanent Collection traditional Korean statue Buddhist Joseon Dynasty

Koleksi permanen kasusun saka loro Seni Korea tradisional lan Seni Modern lan Kontemporer.

Kabeh genre seni Korea, kayata keramik, lukisan, kaligrafi, seni Buddha, kerajinan logam, lan karya kayu, nggawe Koleksi Seni tradisional Korea.

Karya seni kasebut wiwit saka jaman prasejarah liwat Dinasti Joseon (1395-1910).

Koleksi karya apik minangka wakil saka sejarah sing dawa ing Korea lan berharga kanggo riset ilmiah.

Lukisan, fotografi, video, patung, lan pamasangan arupa seni modern saka seniman Korea lan Internasional liyane.

Koleksi seni modern lan kontemporer ngemot karya Korea saka 1910 lan uga seni internasional wiwit 1945.

Saliyane koleksi permanen, musium iki duwe "seni urip", tampilan harmoni alam lan arsitektur apik ing Kali Hangang.

Ana tim ekstensif sing makarya saben dina kanggo musium kanggo njaga potongan kasebut. Tim ngrampungake lan nggunakake cara pemugaran kanggo macem-macem medium supaya sejarah dilestarikake lan generasi sabanjure bisa nyenengake seni kasebut.

SEOUL Leeum Samsung Museum of Art Permanent Collection modern contemporary painting Korean colors purple yellow pattern




dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN