Bentuk Arca SHANGHAI Jing'an Taman Asli instalasi wesi

SHANGHAI | Taman Sculpture Jing'an

SHANGHAI Jing'an Sculpture Park Nature Installation Art grass city trees giant metal bucket pouring buckets

Ing sisih lor Jing'an, ana taman grapyak kulawarga sing kapenuhan babak patung taun.

Taman Sculpture Jing'an, sing ana ing jejere Museum Sejarah Alam Shanghai, nyakup lemah ing kothak meter 60,000 sing diisi seni, wilayah ijo, jalur lan kebon.

Pamasangan Taman Arca Jing'an nggawa alam lan desain bareng.

Sawetara pamasangan yaiku potongan permanen, nanging ana liyane sing muter ing saindenging taun.

Pameran sing muter iki ngidini taman iki ndeleng pirang-pirang arca internasional sing duwe pengaruh amarga seniman kondhang.

Sawetara patung, kayata "Red Beacon" dening seniman Belgia Arne Quinze, wis menang judhul Arca Lima Bintang ing Shanghai.

Ukiran patung bertemakan cerdas, apik banget, lan nyenengake kanggo kabeh umur.

Taman Sculpture Jing'an yaiku Shanghai sing kudu dingerteni uga menehi ambiguna sing nyenengake lan nyenengake kanggo wong-wong sing manggon lan ngunjungi kutha kasebut kanggo nyenengake.

SHANGHAI Jing'an Sculpture Park Nature Installation Art grass city trees hands sculpture




dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN