LONDON | Galeri Seni barat

Tingkat G | Tansah mbukak, tansah gratis .. lan liya-liyane.

Saben wong lelungan diwiwiti ing Tingkat G.
Ngalami instalasi, komisi lan acara gratis ing ruang umum, kapan wae sing sampeyan kunjungi.

Level G minangka papan sing cocog kanggo ketemu kanca, santai sadurunge pagelaran utawa kanggo njagong lan nggunakake meja komunal kita bisa digunakake.

Amarga kedadeyan nyewa pribadi, sawetara pamasangan Level G bisa uga ora mbukak kanggo masarakat ing wektu tartamtu. Priksa jadwal kanggo rincian penutupan mbesuk.





tagged , , , .