MELBOURNE | Galeri ARC ONE

Galeri Seni Kontemporer Australia sing misuwur

dumunung ing Flinders Lane, ing jero tliti seni Melbourne.

Madeg ing 2001, ARC ONE minangka galeri komersial sing nuduhake sawetara seniman kontemporer sing paling dihormati ing Australia sing, kanthi nggunakake macem-macem media lan ide konseptual, makili budaya sing beda-beda ing kontemporer Australia.

Wiwit diwiwiti, Galeri nampilake program pameran solo sing luar biasa lan pertunjukan kelompok dinamis.

ARC ONE nggambarake seniman Australia kontemporer sing penting kalebu Janet Laurence, Imants Tillers, Pat Brassington, Lyndell Brown / Charles Green, Julie Rrap, Anne Zahalka, Robert Owen, John Davis lan Dani Marti.

Artis iki terus dilebokake ing pameran internasional utama lan dikenali kanthi penghargaan ing Australia lan luar negeri.

Sawetara seniman Galeri wis makili Australia ing Venice Biennale, kalebu John Davis (1978), Robert Owen (1978) lan Imants Tillers (1986). ARC ONE uga nggambarake seniman utama Cina kalebu John Young, Guan Wei, Huang Xu, Guo Jian lan Cyrus Tang.

Uga kalebu seniman karir sing wis ngadeg lan tengah, ARC ONE Gallery uga nyengkuyung praktik seniman berkembang sing paling janjeni saka Australia, nggawa spektrum disiplin sing beda saka lukisan lan patung menyang fotografi, pamasangan, video lan seni media elektronik liyane.

ARC ONE komitmen kanggo nerusake pembangunan lan kekuatan intelektual seni kontemporer saka pangkalan Melbourne.





tagged , , , .