fotografer fashion Peter Lindbergh foto super model ireng lan putih

Peter Lindbergh

Fotografer fashion sing dinuga Peter Lindbergh, asring dikonfirmasi kanthi kebangkitan supermodel, seda dina Selasa, 3rd September 2019, nalika umur 74, kaya sing diumumake ing postingan ing akun Instagram resmi Rebo.
[Gambar Fitur: Angela Lindvall lan Chris Dye, Warner Bros Studios, Burbank, California, 2004]
Lindbergh, miyos ing 1944 ing Lissa, Jerman, nyambut damel minangka jendhela busana kanggo toko departemen sadurunge mlebu ing Akademi Seni Halus ing Berlin ing awal 1960.
fotografer fashion Peter Lindbergh

Photographer Peter Lindberg. Kredit: Gisela Schober

"Lindbergh paling misuwur amarga karyane nganggo supermodel '90s kaya Naomi Campbell, Kate Moss lan Linda Evangelista, nalika dheweke nembe foto wanita kalebu aktivis iklim Greta Thunberg, penulis Chimamanda Ngozi Adichie, aktor Salma Hayek Pinault lan Perdana Menteri New Zealand, Jacinda Ardern. September 2019 masalah tamu Vogue Inggris sing diowahi dening Meghan, Duchess of Sussex."
- Emily Dixon, CNN -

"Ing karir luwih saka patang puluh taun, Pak Lindbergh dadi salah sawijining jeneng paling kondhang ing fotografi fashion, nyipta karir saka supermodel kaya Naomi Campbell, Christy Turlington Burns lan Linda Evangelista kanthi potret sinematik lan naturalistic ing warna ireng lan putih , pilihanane."
- The New York Times Dening -

fotografer fashion Peter Lindbergh supermodel fotografi ireng lan putih

Ireng lan Putih: Panglihatan Peter Lindbergh
Model kasebut, saka kiwa, Estelle Lefébure, Karen Alexander, Rachel Williams, Linda Evangelista, Tatjana Patitz lan Christy Turlington sajrone tembakan Lindbergh ing pantai kidul California ing 1988.

fotografer fashion Peter Lindbergh Charlize Theron tweet

Pesen saka kulawargane, sing dituduhake ing akun Instagram resmi, dikonfirmasi kabar nalika Rebo esuk:

"Kanthi susah banget, kita ngumumake maringake Peter Lindbergh ing wulan September 3rd 2019, nalika umur 74, "kirim maca. "Dheweke slamet karo garwane Petra, garwane pertama Astrid, papat anak lanang yaiku Benjamin, Jérémy, Simon, Joseph lan pitung putu. Dheweke ninggalake ora sah."


Artis Robot Pisanan ing donya

Yen sampeyan wutah, angel mbedakake manawa Ai-Da pancen manungsa utawa robot. Kanthi fitur rai rinci lan sistem lengen robotik,

Dansaekhwa 단색화 | Main Khusus Kontemporer Korea

Fitur: Ha Chong Hyun 1972 Dansaekhwa (Korea: 단색화), uga dikenal minangka "Tansaekhwa" nuduhake klompok lukisan ngeculke sing muncul ing lukisan Korea diwiwiti




dikirim ing Buzz lan diwenehi .

Deleng LAGI ...

LOG-IN